pro SuG4Ru
Ano přesně - mám práci (více variant) pro zdravotnické zařízení. Je to mnohem složitější systém, nežli požadujete. Bohužel mám v tom ostrá data konkrétního špitálu - JIPu plánování přepisů směn. Lze to obsluhovat buď manuálně - dost snadno. Předvolbou v přehledu staniční sestry se vybere sestra, jejíž list se objeví ve formuláři včetně rozposu směn. (Je to vše vzorci aby to chodilo i například v Excelu, nebo v jiném tabulkovém procesoru.)
Vyplněný formulář se může vykopírovat například jako další list ve stejném sešitě, ale doporučuji nový sešit do kterého budou moci pouze sestry určité směny (každá směna jiný sešit). Tam vyplní svou docházku. Postupy tisku podepsaného pracovního listu se liší špitál od špitálu a celkem tragikomicky na konci staniční tiskne, nechá podepsat vytištěné a letí s nimi do mzdovky (tedy alespoň to je prozatímní praxe.
Pokud máte zájem se podívat, musíte mi dát kontakt (můj email je hned zde pod čarou jako profilový údaj). Poslal bych Vám ukázky a i varianty pro vytvoření tisku, automatické vyhodnocování pro účtárnu a podobně. Tedy to je už většinou pod makry. Je toho mnohem více - bezpečnost přístupů, GDPR, "příplatky", plány směn.......
Pokud chcete jít vlastní cestou, udělám to snadno pomocí maker přesně tak jak uvádíte vzorem. Není tam ale například předpis směn a to by se mělo udělat - jinak je staniční na odpis hned když musí plánovat směny a také když musí někoho nahradit.
Moje e-mailová adresa
Pokud je Váš problém vyřešen, označte prosím svůj příspěvek za "VYŘEŠENÝ"
Zlepšíte orientaci při vyhledávání řešení JAK OZNAČIT TÉMA ZA VYŘEŠENÉ