Tak je to zde https://uloz.to/file/gHtnZolQIzw5/tabulka-slev-kl2-ods .
Když dvojkliknete někam mezi sloupce A-J, tak se vám to přenese do buňky I36 v nabídkovém listu. Nevím jestli tam v té buňce I36 nemáte to počítání nějak divně, neb nyní jak mi to vychází tak v Tabulkovém listě mezi sloupci A-J vyklikáváte výši nějaké té slevy; ale možná to chápu špatně a o to vám nešlo :-)..
Když v tabulkovém listě dvojkliknete někam do sloupce N, zkopíruje se vám do nabídkového listu jak hodnota ze sloupce N, tak hodnota z vedlejšího sloupec O. Dvojklikem do sloupce O se nic nestane. Jelikož tam máte pro ty údaje 4 řádky, tak vám tam půjdou nakliknout 4 hodnoty, při páté už vám to vypíše hlášku že je plno.
Druhý nabídkový list se vyplňuje při klikání v druhém tabulkovém listě, není tedy nijak závislý na klikání v prvním tabulkovém listě, což jsem předpokládal že je váš požadavek. Počítám že ve druhém nabídkovém listě jsou ty 2 tabulky kopie, takže jsem do druhé umístil rovnítka na hodnoty té první, abych makrem nepsal do dvou tabulek to samé (např. v buňce K21 je =A21 atd.).
Kdybyste někdy potřebovala změnit buňky kam se to kopíruje, tak jsou nastavené v makru ve funkci dat().
Oproti předchozí ukázkové verzi nemusíte spouštět žádný start na dvojkliky, přišel jsem na to že makro pro dvojklik se dá přímo přiřadit na daný list :-).