- To hlášení vypadá zdánlivě jako dialog "print" - toto používám pro ladění, ale díval jsem se a nic tady nemám. Poslední jsem mazal před tím, nežli jsem to poslal. Faktem je, že systémové hlášení by něco obsahovalo. Ale takové věci se dohledají pokud je to v kódu makra.
-
davef8 napsal(a)- ve sloupci číslo místo např. 128| 151| 151| 151| 151| 151| 151 bylo jen 128, 151 (vypsat jen neduplicitní čísla, tady budou vždy jen celá, kladná čísla)
- To není velký problém. Jde o čísla parcel a když se sečtou m2 tak to asi stačí, jenže pak nebude znám výsledný počet dílů na stejné parcele. Zpětný přepočet asi není potřeba - chodilo by to do % ale vyjádřit poměr by byla hra se zlomky - dost nepříjemné vyjádření ačkoliv možné.
-
davef8 napsal(a)- sloupec výměra parcely, orná půda a trvalý travní porost aby se ty hodnoty v jednotlivých sloupcích sečetly např. místo 41315| 6750 aby bylo jen 48065...... v těchto sloupcích budou jen čísla s max. 2 des. místy
Toto není problém stejně jako přizpůsobené šířky sloupců.
Dnes už to dělat nebudu, ale měl bych se k tomu dostat zítra ráno. Když to půjde dobře tak je to na hodku. Většinou se ale vytelí nějaká maličkost. Ale zítra to snad bude hotové.
Editoval neutr (2. 5. 2019 19:14:57)
Moje e-mailová adresa
Pokud je Váš problém vyřešen, označte prosím svůj příspěvek za "VYŘEŠENÝ"
Zlepšíte orientaci při vyhledávání řešení JAK OZNAČIT TÉMA ZA VYŘEŠENÉ