Kabi:
Já teď dělám na jiné záležitosti. Ale To co požaduje autor je sice na makro ale jistě ne na VBA Support. Já mám, nebo vím kde rychle najít co je třeba.
V podstatě jde o to najít a nacpat do sloupce všechny hyperlinky protože stažená stránka vypadá hrozně - takže najít a nakopírovat do nového listu hezky pod sebe do sloupce B. Následně makrem vystříhnout z property TEXT do sloupce A. Změnit obsah adres (to je potřeba například pro webmastery při přechodu k jinému hostingu) a následně vrátit do odkazu TEXT, nebo zadat jiný.
Finální operací je pak buď vrácení opravených hyperlinků do původního umístění (přepis), nebo zabudování do nové stránky a podobné vychytávky. Když by vznikl konkrétní požadavek postavím to jako rozšíření, nebo jen jako šablonu ap.
Takže jestli se ozvou zájemci o takovou funkcionalitu, ať vytvoří nové vlákno do kterého se mohou přihlásit i další kteří popíší co by potřebovali oni. Dnes se k tomu nedostanu. Ale když se objeví takový příspěvek budu reagovat a začnu v brzké době pracovat na takovém projektu.
Já osobně to makrem nedělám, protože jsem osobně na Wordpressu a sem tam někdy jdu něco upravit. Víc jak desítku jsem nikdy neupravoval a tak to dělám ručně.
Editoval neutr (10. 2. 2018 08:48:51)
Moje e-mailová adresa
Pokud je Váš problém vyřešen, označte prosím svůj příspěvek za "VYŘEŠENÝ"
Zlepšíte orientaci při vyhledávání řešení JAK OZNAČIT TÉMA ZA VYŘEŠENÉ