Mockrát všem děkuji za odpovědi, nicméně ani jedna, neřeší problém, buď byla otázka nepchopena, nebo to nepomohlo.
Příklad, který to objasní jiným způsobem.
Mám definované nadpisy 1-6 a chci je posunout na 2-7 a jako nadpis 1 udělat nový styl, který bude všem nadřazený.
V MS Word vytvořím styl nadpis sedm, označím v textu nadpis 6 a pak kliknu pravým tlačítkem na styl nadpis 7 v okně stylů a vyberu formátovat dle výběru, pak v textu označím nadpis 5 a pak klinu pravým tlačítkem na styl nadpis 6 a v okně ........... až označím v textu nadpis 1 a přenesu ho na styl nadpis 2. V tu chvíli můžu upravit styl nadpis 1. Celý přenos trvá cca 1 minutu.
Dokáže mi prosím někdo dát takovýto jednoduchý návod pro výše zmíněný problém v OpenOffice. Tam je jak už jsem psal, obdobné tlačítko, ale funguje zcela nepochopitelně pouze na aktuální styl. Nemůžu tedy vybrat styl nadpis1 ( nebo jakýkoli text ) a přenést formátování na nadpis 2 či jakýkoli jiný standardní styl.
Lze to třeba udělat jinak, ale já nevím jak.
Prosím pouze o jednu věc. Pokud nedokážete v odpovědi dokázat, že jste schopný přenést formátování z nadpisu 1 na nadis 2 ( kde jsou všechny volby jiné ) do 20ti sekund, neodpovídejte. Děkuji.