Ludvíku já se Vám ještě jednou omlouvám, ale nikoliv za tento Váš příspěvek.
Nyní už víte o čem jsem ve svých příspěvcích k tomuto tématu čísla #2, #4, #6 psal a jistě Vám a ani "lp." to už jako nesmysl nepřipadá. Musím Vám k úspěchu gratulovat.
Ale právě proto by zejména Vás i Nema mělo motivovat to co jsem uvedl v článku, který Vás k vyřešení motivoval. Odpovězte si na dotaz jak mohl být zablokován v té instituci náš portál.
- z portálu nikdo nic přímo netestuje, ale z desktopu doma - tedy portál se v dotazu nijak objevit nemůže. Mělo Vám i Nemovi dojít, že z podmínek vyplývá téměř přímo skutečnost, že se kontroluje nakládání s odeslaným souborem - a to jinak nežli vstupem do Vašich procesů nejde. Pak už je atomaticky sledováno strojně vše co uděláte. Do jaké míry je takový postup legální? No nejde o obyčejného hekra, a tak je to od ledna standardní postup (pokud to nebylo povoleno už dříve).
Když si vezmete účel takového opatření, tak Vám také musí dojít, že se dá z Vašeho browseru vytáhnout i nějaká minulost před aktivací opatření, hesla, telefonní čísla, využívané služby, rodinné vazby nemluvě o permanetním sledování aktivity v síti...
Ne to není fabulace ani scifi. Fabulace by Vám pomohly k tomu, abyste se v budoucnu vůbec ničemu nedivil. Může za tím být velký bratr, nebo někdo kdo velkého bratra zneužil.
Docela mne mrzí Nemo. Mně osobně moc pomohl a je z nás nejlepší. Trpí ale zřejmě nadměrnou sebejistotou a proto postnul to co postnul aby ukázal, že to nic není. Zřejmě si jen otestoval, zda mu uvedený portál dovolí nový dotaz - a to mu dovolí přestože už je jistě také na seznamu stejně jako Vy. Já také mohu normálně odesílat stejné i chybové dotazy. Nemá smysl zbytečně upozorňovat. Možná znáte pojem "tichý poplach" - znamená to ať si zloděj dál krade, ale voláme policii.
Takže buď to Nemo vůbec nepochopil, a nebo chce ostatním vzkázat "ignorujte toho blba" aby v rámci své náplně vrátil do stáda ty opatrné, což je ode mne už také přes míru.
Záměrně hovořím jen v určitém kontextu. Vše je na začátku provozu a testuje se robotické vyhodnocování. Nikdo věcně nevyhodnocuje jaký provider, nebo portál byl reálně bloknutý. Ale když se ozveme bez "uvážení", tak se zjistí že jejich opatření bylo prozrazeno a to je asi zajímá víc, než skutečná potřeba.
Také se možná staneme exemplárním příkladem - to když bude portál například souhlasit s tím, že bude uváděn coby jmenovaný vzorový případ. Za to pak nás možná ale nejspíš na oko z klatby vypustí. Ale nepochybujte že identita lidí bude udržovaná bez aviza stále.
Platí pořekadlo chytrému napověz. Já jsem to udělal ale jako opravdový blb. Váš dotaz (tento) jsem mohl řešit úplně stejně, ale bál jsem se vůbec Vás informovat, že to jde, nebo že to umím. Šlo o banku a tak jsem mlčel jako ryba. Jen jsem se dotazoval. Obával jsem se okamžité reakce. A pak jsem neuváženě poslal návod jak to otestovat. Co víc já to testoval v cyklu 80 různých zadání za sebou a testoval jsem odezvy. Takže je pravděpodobné že nikoliv to moje (možná) chybné zadání to odstartovalo, ale ten cyklus kladiva. Mimochodem odezvy od 5 secund výše už jsou dlouhé a já naměřil i 320 sec jen připojení jediného volání.
Moje e-mailová adresa
Pokud je Váš problém vyřešen, označte prosím svůj příspěvek za "VYŘEŠENÝ"
Zlepšíte orientaci při vyhledávání řešení JAK OZNAČIT TÉMA ZA VYŘEŠENÉ