Já odpovím nejprve za uživatele "zvedavec". Smazání podle jeho úvahy se týká nastavení ve Vašem profilu : Document and settings - username - data aplikací - LibreOffice/4. Tento folder když smažete tak se nic světoborného nestane. Doporučuji ho smazat při vypnutém LO a pak zavolat instalaci (nejlépe 32 bitů) a zadejte opravit.
V tom nastavení se udržují proměnné programu jako je jméno uživatele, rozšíření, styly a podobné věci. Když tento folder (Libre Office/4) smažete, dá se to spustit i bez "opravy". Ale já bych opravu upřednostnil - výchozí nastavení. Smazat tento foldr můžete - nebo spíš měl byste pokud přeinstalováváte verzi s chybou.
Portable verze není "protéza". Je to nezávislý systém který se spouští z USB bez ohledu na to, jaký OS je nainstalován na hlavním systému. Dokonce ho je možné použít v některých případech podobně jako LIVE (CD, DVD, USB) tedy k opravám hlavního systému. Jeho určením je ale právě to, že si v kapse nosíte (téměř) plnohodnotnou instalaci kterou lze spustit na čemkoliv - i třeba jen na síťovém terminálu.
Já jsem tyto varianty uváděl jen jako případné "nouzové" - a sice "Pokud Vám jde jen o věcnou stránku práce ....", nebo "Pokud by to byla jediná potíž ....".
Systémy 64 bitů asi dělají opravdu podivné věci. Naposledy (po vašem příspěvku) se objevil příspěvek s problémem který je ještě méně logický nežli ten Váš Chybné zobrazení otočeného textu
Já bych se přiklonil k tomu, abyste vymazal svůj profil, nainstalov 32 bit verzi LO. A pak uvidíte co se děje, nebo neděje.
Pokud se to nezmění, máte možnost buň nejaké provizorní řešení a počkat zda někdo problém vašeho typu potvrdí a nahlásí.
Provizorním řešením myslím to portable na USB, nebo paralelní instalaci Apache OpenOffice. Ta může být konec konců i hlavní instalací. Myslím že byste nějaké sdílení s ostatními stroji úspěšně používal a bez jakéhokoliv vlivu (AOO/LO). Hlášeny jsou problémy jen s kontingenčními tabulkami v Calcu, ale také je to možná jen subjektivní nález. Se stejným dokumentem může stejně pracovat AOO jako LO.
Moje e-mailová adresa
Pokud je Váš problém vyřešen, označte prosím svůj příspěvek za "VYŘEŠENÝ"
Zlepšíte orientaci při vyhledávání řešení JAK OZNAČIT TÉMA ZA VYŘEŠENÉ