Dobrý den , měl bych dotaz. Používám již dlouho LO ve Windows , tam je vše v pořádku . Ihned po instalaci si přehodím ikony jak jsem zvyklý , tuším sadu Tango , ale začal jsem používat více taky Ubuntu a tam v LO nemám žádný výběr ikon je tam pouze sada ikon Human . Opravdu za ty léta na ně nejsem zvyklý , umím si vyrobit a nebo prostě ikony nahradit , ale je to pomalé a moje zkušenost říká že později po aktualizaci o vše zase přijdu a mohl bych se v tom šťourat znovu a to se mi nechce . Je prosím možnost doinstalovat si další sady ikon do LO v Ubuntu ?
Jinak jsem tady na fóru po dlouhé době a můžu říct že LO mi přirostl hodně k srdci a za nějaký MSO bych jej neměnil ani náhodou , jen se "modlím" aby v duchu "pokroku" se nezměnilo to klasické a výborné ovládání které LO má v něco podobného jako jsou ty pásy ikon u jiných . No a mám ještě jednu poznámku nebo poznatek a to že mám tedy subjektivně pocit , že LO se lépe chová ve Windows než tedy v Ubuntu které rovněž používám , ale jak píšu, je to subjektivní pocit takže ... .