Makro by to dělat mohlo. Já si ale myslím, že to bude nějaká stále zapnutá volba. Jak jsem uváděl existují 2 panely s tímto označením ikony. Mimo toho může existovat panel vytvořený uživatelem.
Je pravděpodobné, že byl panel zavřený se zapnoutou volbou. Něco podobného to způsobovat bude. nešlo by data vymazat a poslat sem jen prázdnou kopii (vše přepsané tak abychom neviděli co se stím dělá ap.)?
Ještě existuje volba pro Nástroje - přizpůsobit - panely nástrojů, kde lze panely najít a povypínat, nebo ikony odstranit. Tam byste měl najít úplně vše. Z panelů lze odstranit ikony, nebo je jen CheckBoxem vypnout.
Pokud tam máte makro - tak ho sem postněte. Moc tomu sice nevěřím, ale možné to je. Bylo by to zřejmě v souvislosti na uživatelem vytvořený panel, který by se tím zaručeně objevoval, respektive zapínal. Může to být v souvislosti na nějakou událost ap.
PS: Ještě mne napadlo, že to mohl být záměr. Pokud by se někdo rozhodl takto bránit neoprávněným uživatelům. Znemořnil by jim používat makra pod ikonami a ovládacími prvky. Vše ostatní by bylo dostupné. Udělal by to nějaký filuta, který nechtěl upozornit na to, že je soubor zablokován (jen on sám ví jak na to - proto je nepostradatelný - tohle dělávala stará řemeslnická škola.)
Editoval neutr (30. 3. 2015 12:25:12)
Moje e-mailová adresa
Pokud je Váš problém vyřešen, označte prosím svůj příspěvek za "VYŘEŠENÝ"
Zlepšíte orientaci při vyhledávání řešení JAK OZNAČIT TÉMA ZA VYŘEŠENÉ