Dobrý deň,
používam Libre Office 4.2.3.3 a Writter má u mňa nasledujúci problém. Po spustení programu (je jedno, či spustím priamo Writter alebo len Libre Office a zo všeobecnej úvodnej obrazovky otvorím textový súbor)a načítaní textového súboru Writter približne na minútu zamrzne a vyťaží procesor na 100%. Potom zobrazí načítaný súbor a ďalšia práca s ním je už v poriadku. Taktiež akékoľvek ďalšie otvorenie ľubovolného textového dokumentu je už okamžité. Robí to pri všetkých druhoch dokumentov - ODT, TXT, DOC.
Inšalovaný systém je Slackware Linux 14.1 64bit, Libre Office je vo verzií 4.2.3.3 64bit anglická verzia. Inštalácia prebehla použitím oficiálneho balíčka zo stránky libreoffice.org a prebalíčkované pomocou Slackbuildu. Staršie verzie fungovali v poriadku. V počítači mám nainštalované SSD, iné programy podobnou chybou netrpia.
Po menšom skúmaní som zistil, že voľba Help -> About LibreOffice v úvodnej obrazovke sa chová úplne rovnako, minutový zásek, potom sa objaví a akákoľvek ďalšia práca s programom je už rýchla (vrátane prvého načítania súboru). Neviem kde mám hľadať chybu.
Za prípadnú pomoc vopred ďakujem, ak je sú potrebné ďalšie informácie, rád ich dodám.
ellvis
Editoval ellvis (6. 10. 2014 23:56:20)