Tak jsem se k tomu konečně dostal a pokouším se to prostudovat podrobněji:
neutr napsal(a)Z maker jsem byl jelen, ale jenom proto, že nemohu najet na "AN2"
To je možná problém v tom, že makra se pokouším dělat tak, že se pokouším najít podobný calc s již vytvořeným řešením a pak se snažím vykrádat ty makra. Jsem si jist, že mi to makro fungovalo, ale nyní skutečně nefunguje a přiznám se, že jsem nenašel místo, které by řešilo pole AN2.
Makro chci použít pomocí pojmenovaných oblastí a to druhé jsem tam už přidával, protože mi "to přestalo fungovat" :o).
neutr napsal(a)Tak jsem kouknul do toho druhého sešitu - to vypadá také dobře, a tak jsem mrknul na makra. Kde jste k tomu přišel?
To jsem zase udělal blbě já. Je to jeden z prvních pokusů, jak tu šablonu řešit. Zase jsem si našel nějaké makro, které mi vkládalo obrázky. Takhle jsem chtěl řešit vkládání obrázku, který byl nakreslený v cadu a vložený do listu.
Původně jsem chtěl řešit to vkládání právě nakresleným obrázkem na knkrétní místo. V obrázku by byly slepé kóty a v místě, kde by měla být hodnota, by se zobrazovala pomocí podmíněného formátování, ale bylo to velmi složité, když se budou měnit ty místa.
Jak jsem psal výše, já nechci být jako řada těch, kteří pošlou problém a jen čekají, kdo jim to napíše. Mám v plánu se makra naučit, protože v tom vidím velmi mocný nástroj, ale na staré kolena jsem se dal na studium VŠ (kde ty makra taky nějak budou) a nemám na takové akce prostor. Proto se to snažím lepit a sem jsem napsal až ve chvíli, kdy už skutečně nevím co.
Píšeme zde do špatného tématu, ale zde je to podobný problém. Mám dvě tabulky, které se snažím porovnávat a zase jsem nejdříve řešil vzorcema a teď hledám makra, no...