To je velice zajímavé. Nešlo to otevřít ani v AOO, ani v LO. Tak jsem to vzal PsPadem - hexaeditorem a ani to dost dobře nechápu. Je to totálně prázdné. hexaeditor ukazuje jen čísla řádků a při tom to váží přes 35 kilo
Napište OS a verzi programu. Já jsem testoval na AOO 4.0.1 a testovací verzi LO 4.2. Zatímco AOO vyhodila nabídku filtrů, tak LO se kousla. Dokonce i PsPad se choval nestandardně. Neuměl to otevřít automaticky v hexáči, i když to normálně dělá. Musel jsem hexáč přímo spustit.
Pro jistotu spusťte antivir. Pokud je něco použitelného a jste pod Windows, tak to bude v v "Data aplikacích" > Vaše jméno > název balíku.
Doufám, že jste to neměl pod heslem, nebo pod zašifrováním například pomocí OpenPGP a podobně. To by byl konec tuty boty.
Jo ještě něco. Ten popis na té stránce je běžná praxe, ale mně se to také nepovedlo. Přepsal jsem koncovku na zip (to se dělá souborovým manažerem - já užívám TotalCommander). Ale pak se mi nepovedlo archiv rozbalit do složky. Tam bude jen splašený hejno (ho)bitů. XML žádné. Hexaeditor by ukázal alespoň něco jako data. Možná bude vědět někdo jiný, ale mně nic nenapadá.
Editoval neutr (2. 12. 2013 12:39:59)
Moje e-mailová adresa
Pokud je Váš problém vyřešen, označte prosím svůj příspěvek za "VYŘEŠENÝ"
Zlepšíte orientaci při vyhledávání řešení JAK OZNAČIT TÉMA ZA VYŘEŠENÉ