Fórum pro uživatele kancelářského balíku OpenOffice | LibreOffice

#1 9. 6. 2012 10:20:36

norrsken
Člen
Registrace: 21. 3. 2011

LO 3.5 - jak na odinstalaci rozšíření

Ahoj, po instalaci LibreOffice 3.5 je ve správci rozšíření spousta nepotřebných slovníků, u kterých je symbol zámku. Nikde nevidím volbu pro odstranění, ani jsem nikde v nastaveních nenašel, jak lze rozšíření odemknout, aby šlo smazat. Prohledal jsem bezvýsledně i anglický manuál LO. ???
Díky

#2 9. 6. 2012 14:27:29

IrenaS
Administrator
Místo Orlová
Registrace: 7. 5. 2008

Re: LO 3.5 - jak na odinstalaci rozšíření

Máte Linux nebo Windows? Jakou verzi LO jste stáhl? Byla to MultilingualAll? V téhle verzi je ve výchozím nastavení mnoho slovníků a smáznout nejdou. Jejich velikost ale není moc veliká, proto vás to nemusí moc trápit.
Pokud byste chtěl jen české slovníky, měl byste stáhnout a nainstalovat dva soubory: "základní balíček" a teprve pak "jazykový balíček", na které se dostanete ze stránky Stáhnout na našem webu.

Irena Šafářová
redakce portálu

#3 10. 6. 2012 07:21:52

j-pastierik
Člen
Registrace: 15. 11. 2004

Neviem presne, ale tuším sa dá nastaviť, ktoré rozšírenia sa majú inštalovať počas inštalácie - musíte si vybrať manuálne nastavenia čo sa má inštalovať.

#4 10. 6. 2012 09:08:28

norrsken
Člen
Registrace: 21. 3. 2011

Přesně tak, ještě jsem s tím laboroval. Instalátor pro Win není v "lite" verzi, slovníky se musí zakázat při instalaci a následně doinstalovat ty požadované. Nebo lze balík slovníků odebrat dodatečně úpravou instalace LO v ovládacích panelech | Změnit nebo odebrat programy.

#5 11. 6. 2012 16:24:11

IrenaS
Administrator
Místo Orlová
Registrace: 7. 5. 2008

norrsken napsal(a)

Nebo lze balík slovníků odebrat dodatečně úpravou instalace LO v ovládacích panelech | Změnit nebo odebrat programy.

Myslíte asi Ovládací panely ze systému Windows. O téhle možnosti jsem nevěděla, díky za tip. Nemám totiž Windowsy, ale Linux.

Irena Šafářová
redakce portálu

Zápatí