Inzerce
Fórum pro uživatele kancelářského balíku OpenOffice | LibreOffice
 

#1 1. 3. 2009 23:08:48

orcaaa
Člen
Registrace: 1. 3. 2009
Příspěvků: 2

trhavý zvuk při prezentaci .pps

Dobrý den,
Mám dotaz na vyladění oo3 - Impress .
Používám oo3 - 3.0.0.3.5 (2008.11.02)
Linux - Mandriva 2009.0 + Xfce 4.4 ; Xfce 4.6 ; KDE 3.5

Jelikož tento problém mám na všech domácích PC obracím se zde s prosbou.

Kdykoliv chci spustit prezentaci se zvukovou stopou, tak se zobrazí obrázky ale zvuk hraje v periodě 1s-zvuk + 1s-ticho .

Je někde nějaké nastavení zvuku nebo je to momentálně neřešitelný problém ?

Předem děkuji za jakékoliv rady.

Offline

#2 2. 3. 2009 13:15:29

redakce
správce webu
Místo Opava
Registrace: 15. 9. 2008
Příspěvků: 288
Web

Re: trhavý zvuk při prezentaci .pps

Měnil/a jste nějak nastavení zvukového systému, konkrétně PulseAudio?


Vlastimil Ott
správce webu, redakce

Offline

#3 2. 3. 2009 21:22:08

orcaaa
Člen
Registrace: 1. 3. 2009
Příspěvků: 2

Re: trhavý zvuk při prezentaci .pps

Pro svoji zvukovou kartu mám viz text :
  Zde si pro vaši zvukovou (VIA Technologies, Inc.|VT8233/A/8235/8237 AC97 Audio Controller) kartu můžete vybrat alternativní ovladač (buď OSS nebo ALSA)
  varianta 1 - Vaše karta nyní používá ovladač ALSA "snd_via82xx" (výchozí ovladač pro vaši kartu je "snd_via82xx")
  varianta 2 - Vaše karta nyní používá ovladač OSS "via82cxxx_audio" (výchozí ovladač pro vaši kartu je "snd_via82xx")

v obou případech jsem zkusil povolit x zakázat "povolit PulseAudio + Automatické směrování z ALSA na PulseAudio"

Výsledek žel stále stejný.....

Offline

Zápatí