Ono mi nejde o tisk - dokonce to nikdy tisknout nebudu, protože to mám ve fotokopii. Nebude zde ani žádný obsah. Jde mi čistě jen o vytvoření opisu, včetně případných chyb vzniklých sazbou apod. Nebude to líbivé a přehledné - bude to pouze takové, jaké to bylo. Tedy s tím, že nemám zase takové ambice, abych zachoval i použitý font či přesně dodržel sazbu. Ano, mohl bych to naskenovat. Jenže kdo nikdy nic takového nedělal, netuší, jaký pocit to je - opsat to vlastníma rukama, sedět u toho do půl čtvrté ráno, peklovat se s moderním slovníkem, kontrolujícím podle svého nejlepšího přesvědčení text z první čtvrtiny 20. století... Opravdu kromě občasného rozšíření některých slov o pár px (přesvědčili jste mě - mám na to vytvořený styl;-), tučného písma a poznámek pod čarou nepotřebuji nic jiného. Označit text, F11, vybrat styl... Nic pro mne. Nechci tu rozpoutávat žádnou diskuzi na toto téma, protože jak říkám, jestliže někdo tvoří složitý strukturovaný text, jistě mu to práci ulehčí. Tedy když to umí používat. Já Vám děkuji, pánové, a jdu se pokusit opravit, co jsem prve zpackal. Dobrou noc všem.