Nezlobte se jedno to není. Koukal jsem na to (jsem už asi 2 roky - tedy téměř od počátku - uživatelem, ale nepoužívám to). Google Docs logicky nemůže konkurovat desktopové aplikaci pro každodenní činnost. Programovat se dá v Javě a mají své API - ale například pohyb pomocí navigační příkazové řádky tu vůbec není, když zadám CTRL+End tak skočím na konec listu, a ne dat, a i popis vzorců je někdy odlišný. Teda je možné, že to jde nějak nastavit, aby se to podobalo klasickému tabulkáči. Jenže umí jen 256 řádků (Calc a Excel běžně 1024, počet řádků asi 65000, Calc aExcel běžně přes milion. Některé vzorce nevezmou pole př: A1:A100, ale jen jednotlivé buňky - max 30, a je toho víc. Pro mne to znamená všechno znovu ošahávat a zkoušet. Mám připraveno několik sešitů (Bergrovy tabulky) ke zveřejnění a nejde mi to ani dobře vykopírovat. Prostě rovnítko mezi EXCEL a CALC jde mnohem spíš, nežli EXCEL - Spred.Docs, Nebo Calc - Spredh.Docs.
Tedy je to asi tak, jako když by jsme v Mekáči poptávali kebab. Více méně se mně a asi i ostatním moc nechce laborovat jinde, než na domácím hřišti. Posledně Vám poradil lp a určitě strávil řešením fůru času. Ale je to proto, že asi nechce nechat téma neuzavřené, když se do toho pustí.
Ptejte se opravdu na Calc a převod uděláte snadno, nebo stejně obtížně jako my tady.
Editoval neutr (4. 3. 2012 13:37:11)
Moje e-mailová adresa
Pokud je Váš problém vyřešen, označte prosím svůj příspěvek za "VYŘEŠENÝ"
Zlepšíte orientaci při vyhledávání řešení JAK OZNAČIT TÉMA ZA VYŘEŠENÉ