Nepodařilo se připojit k serveru.
Fórum pro uživatele kancelářského balíku OpenOffice | LibreOffice
 

#1 13. 11. 2009 16:16:20

polo
Člen
Registrace: 9. 9. 2009
Příspěvků: 25

jak nastavit OBSAH tak aby v nem byly videt vsechny urovne nadpisu

Ahoj mam hloupy dotaz ale specha to. Nevite nekdo jak do OBSAHu vlozit nadpisy vsech urovni? Mne se tam vkladaji jen uroven 1 a 2. Diky

Offline

#2 13. 11. 2009 17:18:32

IrenaS
Administrator
Místo Orlová
Registrace: 7. 5. 2008
Příspěvků: 196

Re: jak nastavit OBSAH tak aby v nem byly videt vsechny urovne nadpisu

1. Je NUTNÉ přiřadit styly nadpisů jednotlivým nadpisům
2. Otevřít nabídku Vložit | Rejstříky a tabulky | Rejstříky a tabulky. Na první kartě Rejstřík/Tabulka zkontrolovat v sekci Vytvořit rejstřík/tabulku u pole s nápisem Vyhodnotit až do úrovně, jestli je tam číslo 10
3. To číslo 10 znamená desátou úroveň nadpisů
4. Kliknout na OK a vytvoří se Obsah se všemi úrovněmi

Editoval IrenaS (13. 11. 2009 17:31:59)


Irena Šafářová
redakce portálu

Offline

#3 13. 11. 2009 17:32:51

polo
Člen
Registrace: 9. 9. 2009
Příspěvků: 25

Re: jak nastavit OBSAH tak aby v nem byly videt vsechny urovne nadpisu

No prave ze tak to tam mam a presto se mi nezobrazuji nadpisy 3 urovne:(

Offline

#4 13. 11. 2009 18:02:28

fajkie
Člen
Místo Neratovice
Registrace: 10. 5. 2006
Příspěvků: 29
Web

Re: jak nastavit OBSAH tak aby v nem byly videt vsechny urovne nadpisu

Pak možná bude třeba ještě obsah aktualizovat - pravé tlačítko myši a aktualizovat rejstřík/tabulku. Zmíněnou operaci jest třeba udělat po každé změně nadpisů nebo nastavení.

Offline

#5 13. 11. 2009 18:06:17

polo
Člen
Registrace: 9. 9. 2009
Příspěvků: 25

Re: jak nastavit OBSAH tak aby v nem byly videt vsechny urovne nadpisu

To jsem samozrejme udelal take...ale nepomaha:(

Offline

#6 13. 11. 2009 18:38:11

IrenaS
Administrator
Místo Orlová
Registrace: 7. 5. 2008
Příspěvků: 196

Re: jak nastavit OBSAH tak aby v nem byly videt vsechny urovne nadpisu

A máte opravdu všem nadpisům všech úrovní přiřazené správně všechny styly Nadpisů?
Mně se totiž nezdá, že by to nešlo . . .


Irena Šafářová
redakce portálu

Offline

#7 13. 11. 2009 20:47:38

fajkie
Člen
Místo Neratovice
Registrace: 10. 5. 2006
Příspěvků: 29
Web

Re: jak nastavit OBSAH tak aby v nem byly videt vsechny urovne nadpisu

Co kdybyste zkusil vytvořit nový dokument, překopíroval do něj příslušné texty i s nadpisy a zkusil vytvořit obsah znovu?! Pokud to není nějaké důvěrné, rád bych se na soubor podíval, mail: fajkie@upcmail.cz. Dokumenty s obsahem vytvářím často a s problémy jsem se zatím nesetkal. K některým dokumentům jsem se nyní vrátil, zkusil nastavit různé úrovně nadpisů a všechno bylo vždy OK.

Offline

#8 14. 11. 2009 09:18:14

polo
Člen
Registrace: 9. 9. 2009
Příspěvků: 25

Re: jak nastavit OBSAH tak aby v nem byly videt vsechny urovne nadpisu

to fajkie: Tak jsme Vam to na ten mail poslal...

Offline

Nepodařilo se připojit k serveru.

Zápatí