Fórum pro uživatele kancelářského balíku OpenOffice | LibreOffice

#1 1. 9. 2009 19:16:30

zombie
Člen
Registrace: 14. 11. 2008

go-oo 3.1: ulozit jako html ok, otevrit chyba

Ahoj,

mam problem s go-oo.

Mam tabulku, s nekolika sloupecky, a asi 10000 radku. Kdyz to ulozim jako html, tak to jde v opere otevrit a tabulka je ok. Kdyz to nactu zpatky do scalcu, tak se nacte jen prvnich par tisic radku a zbytek ne roll

Zkuste si:
Vytvorime novy sesit a v nem:

A1: "test A"
B1: "test B"
.
.
I1: "test I"

Ten prvni radek okopirujem pod to, rekneme do dalsich 10000 radku (tzn A2 bude opet "test A", B2 bude opet "test B" atd), ulozime jako html, zavreme a zkusime scalcem nacist zpet. Otevre se jen prvnich 7541 radku, 7542. radek se nacte necely a dalsi radky zustanou prazdne.

Delaj to normalni (ne-go-oo) taky? Deje se Vam to vubec? Vypada to, jako kdyz dojde calcu pamet, ale zadnou chybu nevyhlasi. Jinak pameti mam v XPeckach volno pres 2gb, coz by melo stacit smile

Normalnimu uzivateli by to asi moc nevadilo, pokud si bude drzet kopie jak html, tak odt tabulek, jenze potiz nastava u me v tom, ze programove z php takto generuju prave html tabulky, se kteryma uzivatele pak muzou pracovat. No a musim to delat pres csv, kde nejde definovat jakekoliv formatovani.

Generovat nativne ODT se mi moc nechce, protoze to mi prijde tuze slozite a navic se to musi zipovat, coz je na server side trochu potiz. Kdyby to byl aspon gzip, s tim php funguje nativne. Puvodne jsem myslel, ze mam chybu v tom php, ktery html generuje, ale po tom pokusu jsem zjistil, ze to je patrne nejaky bug oocek.

Ach jo sad

p.s. kdyz tu samou html tabulku zkusim otevrit writerem, tak ten projistotu zhavaruje a vyhlasi zhavaroval kvuli neocekavane chybe roll

Edit: gzip oo pouzivat nemuzou, protoze ten nepodporuje adresare smile Ja vrtak... coz na te chybe nic nemeni smile

Edit2: normalni oo to jako html ulozi, ale uz to ani nejde otevrit zpet, protoze oo calc zhavaruje uplne, ani se nesnazi jako gooo calc smile

Editoval zombie (4. 9. 2009 06:48:34)

Zápatí