Fórum pro uživatele kancelářského balíku OpenOffice | LibreOffice
 

#1 30. 7. 2009 22:14:31

pavlos
Člen
Registrace: 30. 7. 2009
Příspěvků: 3

2 monitory a pak jen 1

Dobrý den, chtěl bych nahlásit možnou chybu. Jde o to, že dříve jsem pracoval s dvěmi obrazovkami a některé dialogové okna používal na sekundárním monitoru. Jenže obrazovka se pokazila a používám už jen standartní jednu obrazovku. Probém je v tom, že dialogová okna si pamatují, že byly sekundárním monitoru a zobrazují se kdesi mimo obrazovku,tudíž s nimi nemůžu pracovat. Nepomohla ani reinstalace. (když připojím sekundární monitor, tak jsou dialogy opravdu až na druhém monitoru, musím je přetáhnout na primární)

Editoval pavlos (30. 7. 2009 22:15:42)

Offline

#2 31. 7. 2009 20:02:20

Roman Toman
Člen
Registrace: 19. 7. 2008
Příspěvků: 297

Re: 2 monitory a pak jen 1

Možno by pomohlo skontrolovať systémové nastavenia v správci hardwéru, či sa tam ten odpojený monitor nenachádza, keď áno treba ho odinštalovať. Ďalej by bolo dobré pozrieť nastavenia grafickej karty, kde bude treba nastaviť zobrazenie iba na jednom monitore a možno reštartovať PC.


Win 10 PRO 64, LibreOffice

Pokiaľ to vyriešilo váš problém označte prosím svoj príspevok ako VYRIEŠENÝ.
Ako označiť vyriešenú tému

Offline

#3 4. 8. 2009 23:10:31

pavlos
Člen
Registrace: 30. 7. 2009
Příspěvků: 3

Re: 2 monitory a pak jen 1

jde o to že používám nb, ale mám pokažené lcd v notebooku, tak používám externí monitor jako primární. Zobrazení na 1 monitoře mám nastavené, restart nepomůže. Rozlišení na primárním monitoru mám větší než na původním (již nefunkčním nb lcd).

Editoval pavlos (4. 8. 2009 23:16:09)

Offline

#4 5. 8. 2009 20:04:27

Roman Toman
Člen
Registrace: 19. 7. 2008
Příspěvků: 297

Re: 2 monitory a pak jen 1

Za predpokladu, že rovnaký problém sa neobjavuje aj v iných programoch by možno pomohla opätovná reinštalácia OOo. Cez <Ovládací panely>-<Přidat, odebrat programy>, kliknúť na <OPenOffice.org 3> a kliknúť na <změnit>. V otvorenom okne kliknúť na <Další> a  v nasledujúcom okne vybrať možnosť OPRAVIT nie UPRAVIT!. Táto reinštalácia by mala opraviť všetky nastavenia. Nástrojové lišty a pod. zostanú zachované. Keby ani to nepomohlo tak, bude treba pristúpiť k totálnemu odinštalovaniu OOo, vymazaniu všetkých adresárov, ktoré OOo vytvorila (programového aj užívateľských), vyčisteniu reg. databázy a k opätovnému nainštalovaniu OOo.

Keď sa chyba prejavuje aj v iných programoch tak asi pôjde o nejaké špatné systémové nastavenie.

Editoval Roman Toman (5. 8. 2009 20:06:25)


Win 10 PRO 64, LibreOffice

Pokiaľ to vyriešilo váš problém označte prosím svoj príspevok ako VYRIEŠENÝ.
Ako označiť vyriešenú tému

Offline

#5 7. 8. 2009 14:21:40

pavlos
Člen
Registrace: 30. 7. 2009
Příspěvků: 3

Re: 2 monitory a pak jen 1

Normální odinstalace a nainstalování nepomohlo. Leda musím zkusit odmazat všechny soubory.

Offline

#6 7. 8. 2009 19:35:34

Ondra.kl
Člen
Registrace: 30. 9. 2008
Příspěvků: 933

Re: 2 monitory a pak jen 1

pavlos napsal(a)

Normální odinstalace a nainstalování nepomohlo. Leda musím zkusit odmazat všechny soubory.

odmazat soubory a pročistit registry wink

Offline

Zápatí