Ohledně makra...
Koukal jsem a mělo by tam být vše...
Vytvoří mi soubory ve writeru , pojmenované, to je ok, ale jsou prazdné.... nahoře definované oblasti by měly být správné, takže teď kde je chybka....
Tento export by byl také ok, ale jak říkám, pro mne by připadal i v úvahu jako takový i vytvoření nového listu, např Leden/2020, s tím že by se uzamkly buňky a pokud by se něco opravovalo a měla by se vytvářet kopie aby ji tedy nepřepsal, ale pojmenoval např leden/2020 opr. De facto by to mohl být nový list v tomto sešitě, který by se dal jednoduše tisknout atd ale nebylo jej možné upravovat.
Je pravda že je pro vás možná zmatečné že skáču sem tam, ale jak jsem psal, makro v LO je pro mne malinko jiný lvl, takže jsem v tomto směru odkázaný na Vaší pomoc pouze, protože něco málo bych možná stvořil ale spíše si hraju vedle a testuji.
proto si hraji se vzorci....
Jinak definice směn mám tak nějak, i je využívám v minulé verzi zatím
R - ranní 12
N - noční 12
SR - svátek ranní 12
SN - svátek noční 12
VR - víkend ranní 12
VN - víkend noční 12
ne - nemoc
do - dovolená
Ostatní parametry zatím nevyužíváme
Spíše mne zaujaly Vaše vzorce a na řekl jsem si, že si s nimy zkusím pohrát.... Už jen z toho důvodu že calc je chytrý a mi jsme jen lidé a tím pádem omylní. Takže pokud by uměl calc ohlídat i zápis směn, proč toho nevyužít. Mám tím na myslí třeba zápis směny ve svátek, kdy místo SN napíšu jen N...... calc by si toto ohlídal sám a hodiny doplnil tak jak mají být.... Jinak vzorec se zdá že jsem již vyřešil...
Možná dlouhé povídání, ale to spíše na vysvětlení mé situace
jinak děkuji za pomoc a trpělivost