Tohle se mi nikdy nestalo, ale podivné chování jsem také zaznamenal na jiném případu úlohy.
Čas od času kliknu na něco (třeba složku, nebo na potvrzení dialogu na desktopu) a buď se nic nestane ani po opakování operace, nebo naopak - operace je dvojnásobná. Dialog se ztratí ale otevře se současně program ikony která byla pod tím tlačítkem které jsem chtěl odkliknout.
Podezření jsem měl na myš, tak jsem ji rozbral a vyčistil. Testoval jsem mikrospínače - a vše v pořádku. Chvilku to běhá normálně a pak se to zblázní. Už jsem si zvykl okamžitě přejít na ovládání klavesami, odpojím drátovou inframyš a zapojím Irda myš (ta je ale tvarově jiná, žere baterky a jsem z toho nervózní).
Nastavení funkcí chvíli funguje a pak se to objeví zase. Myslím že to nemá příčinu v HW, ale že je to nějaké "kazítko". Nebo něco podobného z aktualizace.
To náhlé zmenšení vám může dělat právě podobný dvojklik nad lištou kde nechtíc kliknete na zmenšení obrazu. Až se Vám to zase stane hned se podívejte jestli jste nestál nad lištou STAVOVÝ ŘÁDEK který vpravo má posuvník velikosti (ukazatel by měl být uprostřed). Když nechtíc kliknete do mínusové části stane se to co popisujete.
"Řešením" je ten STAVOVÝ ŘÁDEK odstranit. Volba ZOBRAZIT > STAVOVÝ ŘÁDEK > ten odkliknout a je to. Jenže příčina bude v nastavení myši. Může se Vám začít stávat něco jiného a stejně nepochopitelného.
Editoval neutr (10. 1. 2018 13:24:06)
Moje e-mailová adresa
Pokud je Váš problém vyřešen, označte prosím svůj příspěvek za "VYŘEŠENÝ"
Zlepšíte orientaci při vyhledávání řešení JAK OZNAČIT TÉMA ZA VYŘEŠENÉ