Díky za odpověď. I když je to pro mě tak napůl španělsky ;-)
Takže: zkusil jsem prezentaci zmenšit, resp. uložil jsem její kopii a z ní vyházel některé snímky. Pak exportoval do html. Problém se opakuje, problematické jsou ty samé snímky (tedy ne ty samé v pořadí, ale stejné, se stejným obsahem). Tím jsem si ověřil, že neplatí podezření, že by to způsoboval někde nedostatek nějaké paměti, či co...
Takže to asi opravdu souvisí se vkládáním. Se vkládáním textového rámce (??) do snímku v záložce Poznámky. Jen zopakuji, že není problém s obrázky, nýbrž s poznámkami, což jsou myslím si textové rámce. Nenalézám k nim žádné možnosti nastavení v menu, ani v kontextovém menu - pravým tlačítkem.
Zkusil jsem si prohlédnout ty zdrojáky html stránek. Jsou tvořeny klikacími obrázky (zpět, další, na začátek, na konec) pomocí <a href>. Vlastní obsah jednotlivého snímku je tvořen jedním obrázkem, který v sobě zahrnuje vše, co bylo na snímku v prezentaci v záložce Běžné (tedy nadpisy, texty, i několik obrázků, atd.) Pak následuje nadpis <h> "Poznámky". A dál je text oddělený <p> a <br>.
No a v těch snímcích, přesněji řečeno v těch html stránkách, kde poznámky chybí, končí stránka tím jedním obrázkem s celým obsahem a poznámky již do html exportované nijak nejsou. Prostě to skončí </body> </html> a nazdar. Takže z toho html kódu chybu při exportu nepoznám...