Tohle téma tady bylo už mnohokrát. Na této stránce máte kartu "hledat". Vyplňte dotaz pro Writer a zadejte hesla jako formát první strany, nebo ročníková, bakalářská, závěrečná, ... práce. Také formátování, vlastní styl ap. V drtivé většině je to tam obsaženo jako ústřední téma.
Na většině různých fór máte upozornění, že by se měly prostudovat nejprve starší a zejména vyřešené dotazy. Při vznesení nového dotazu by se to mělo napsat alespoň ve formě "nenašel jsem to v příspěvcích" a podobně. Toto konkrétní téma by však s podobným argumentem neuspělo.
Podobné téma se dá najít navíc také v článcích. Stačí přepnout na ČLÁNKY (modrý pruh) a tam je napravo v modrém pruhu okénko pro hledání. Je mi jasné že je snadnější zeptat se a nic neštudovat tak jak uvádíte ve svém dalším příspěvku - to ale není dobrá cesta ani obecný přístup k jakémukoliv problému. Přeji úspěch.
Podstata je v tom, že si musíte udělat vlastní formát stránky pro první stranu (podobně pro střední strany) a dát mezi svoje styly. Také dohledáte různé číslování od různého přerušení, nebo nastartování od určitého čísla.
Moje e-mailová adresa
Pokud je Váš problém vyřešen, označte prosím svůj příspěvek za "VYŘEŠENÝ"
Zlepšíte orientaci při vyhledávání řešení JAK OZNAČIT TÉMA ZA VYŘEŠENÉ