Fórum pro uživatele kancelářského balíku OpenOffice | LibreOffice
 

#1 24. 4. 2017 19:48:24

richcis007
Člen
Registrace: 24. 4. 2017
Příspěvků: 3

číslovaní strán - VYŘEŠENO

Dobrej večer!
Nedávno jsem si nainstaloval balíček OpenOffice a pracuji v něm na ročníkové práci.Kdýž mím dluhší obsah tj. na 2 strany a Úvod nemá být číslovanej, nejde mi odstranit patu, přesneji když zruším patu na Obsahu a Úvode, zruší mi to patu na všchných stránach. A když dám číslo strany do ramčeku, vo všechných patách se mi ukáže číslo strany. Keďže ja nepotřebuju samotnou patu jen na straně 3 a 4, nevím, jak ji odstranit běz toho, aby som změnil ostatní strany.

Editoval richcis007 (25. 4. 2017 17:06:20)

Offline

#2 25. 4. 2017 05:02:56

neutr
Člen
Registrace: 8. 3. 2007
Příspěvků: 3,435

Re: číslovaní strán - VYŘEŠENO

Tohle téma tady bylo už mnohokrát. Na této stránce máte kartu "hledat". Vyplňte dotaz pro Writer a zadejte hesla jako formát první strany, nebo ročníková, bakalářská, závěrečná, ... práce. Také formátování, vlastní styl ap. V drtivé většině je to tam obsaženo jako ústřední téma.


     Na většině různých fór máte upozornění, že by se měly prostudovat nejprve starší a zejména vyřešené dotazy. Při vznesení nového dotazu by se to mělo napsat alespoň ve formě "nenašel jsem to v příspěvcích" a podobně. Toto konkrétní téma by však s podobným argumentem neuspělo.


     Podobné téma se dá najít navíc také v článcích. Stačí přepnout na ČLÁNKY (modrý pruh) a tam je napravo v modrém pruhu okénko pro hledání. Je mi jasné že je snadnější zeptat se a nic neštudovat tak jak uvádíte ve svém dalším příspěvku - to ale není dobrá cesta ani obecný přístup k jakémukoliv problému. Přeji úspěch.


     Podstata je v tom, že si musíte udělat vlastní formát stránky pro první stranu (podobně pro střední strany) a dát mezi svoje styly. Také dohledáte různé číslování od různého přerušení, nebo nastartování od určitého čísla.


Moje e-mailová adresa
Pokud je Váš problém vyřešen, označte prosím svůj příspěvek za "VYŘEŠENÝ"
Zlepšíte orientaci při vyhledávání řešení JAK OZNAČIT TÉMA ZA VYŘEŠENÉ

Offline

#3 25. 4. 2017 17:05:13

richcis007
Člen
Registrace: 24. 4. 2017
Příspěvků: 3

Re: číslovaní strán - VYŘEŠENO

Děkuji za nápovědu, lenže už jsem to vyřešil jinak: rozdelil jsem súbor na dva súbory a v druhím súbore, kde byli informace a samostatná práce, jsem vložil čísla strán (jenže jsem v druhím súboře dal několko strán vepřed:-)). Je to aj tak, jak to robí uživatele balíčku Office.

Offline

Zápatí