Na Wiki nějaká limita formátu a velikosti myslím byla (doposud asi je). Pokud je velikost limitována zde, tak je to limita redakčního systému FluxBB. Otestujte si nějaký malý obrázek ve formátu png (ten chodí určitě) a pak testujte vetší obrázky (počet bodů) a formáty jpg, bmp .......
To se týká asi Vašeho nového dotazu a nikoliv tohoto "pomocného". Takže si vše připravte a otevřete nový dotaz. Tam můžete testovat třeba celý den.
Je otázkou jestli také uložto.cz nešvindluje. Měl jsem s nimi nějakou dohodu mimo normální klientské vztahy. Posílal jsem jim i své představy a nedovedli mi ani zajistit abych se dostal ke svému kreditu. Ten bylo vždy obtížně čerpat a uživatelské pohodlí jen v mínusu.
Zato mi posílají upozornění, že mám kredit a nečerpám ho. Takže jsem ty dvě stovky nebo kolik to bylo oplakal a ignoruju jejich přihlašování. Dělám to anonymně. Využívám je často, ale profesionální to od nich není.
Takže možná máte špatně zvolené úložiště. Oni totiž trvají jako berani na přihlašování. Obrázek jke třeba zobrazit hned na zavolání. To může být podstata. U nich bych se tomu nedivil, ale za peníze to možná i bez přihlášení umí - nevím kašlu na ně.
Myslím že jeden zde funkční server měl název nějak jako "img.cz" nebo něco podobného, ale snad jen na několik týdnů. Hledejte na netu. Pokud máte Google, nebo i DropBox, Box tak by to mělo jít také ale musíte to nastavit pro všechny. To se dočtete v návodech.
Editoval neutr (9. 6. 2016 09:55:58)
Moje e-mailová adresa
Pokud je Váš problém vyřešen, označte prosím svůj příspěvek za "VYŘEŠENÝ"
Zlepšíte orientaci při vyhledávání řešení JAK OZNAČIT TÉMA ZA VYŘEŠENÉ