Zdravím,
takže, já jsem něco, zjistil. Když jde Openoffice 4.1.1. v klasickem PC, tak nejenom, že při otevřeni dokumentu PDF objevi tabulka filtru ASCII a pro nastaveni znakove sady, při ktere vubec nefunguje, ani jedno zadani, ale take zkusil jsem openoffice otevřit bez dokumentu, a zjistil jsem, že program jde pár minut,a pak najednou openoffice "spadne". Přestane sám fungovat, objevi se tabulka s možnostmi, zda POČKAT, nebo STORMO. Jekikož mam doma wi-fi spojeni, mám i dalši zařizeni, krom klasickeho PC. Zkusil jsem tedy do sveho tabletu nainstalovat Android Openoffice. Při oteviráni dokumentu se mi objevila stejna tabulka filtru ASCII a nastaveni znakove sady. Pak jsem program otevřel bez dokumentu PDF a stejna chyba, open šel chvili v tabletu, a pak sám "spadl". Jak je to možný, že se stejne chyby, u stejneho programu objevi, jak v PC, tak v tabletu, když vim, že obě moje zařizeni jsou naprosto v pořádku a funguji na 110 %. Jine programy v obouch zařizeni funguji. Tsdy asi udělali Vaši vyvojaři někde chybu, jelikož se v programu stejne chyby, a to jak v PC, tak v mobilnich zařizeni. Proto, chci, upozornit na tyto chyby a prosim vyvojaře, aby tyto 2 zavažne chyby opravily svymi aktualizacemi. Jinak je program nepoužitelný. Libi, se mi to, že se muže s dokumenty pracovat, co se týka textu, a exportu zpět do PDF, a dalšich funkcí, ale, naprosto vhodný ale tyto 2 chyby mě trochu sklamaly, zvlášť, když se objevi ty stejne chyby, na dvou zařizeni, ktere jdoh naprosto v pohodě. Děkuji.