Dobrý den, děkuji za rychlou odpověď, ale bohužel to nefunguje. V položce formát je písmo nastaveno tak jak ho požaduji "Times New Roman" Symboly se tak zobrazují, ale znak pro integrál nikoliv. Napíši-li vew vzorci "int" je to ve formátu arial. Vyberu-li symbol U 222B jedná se znak integrálu v "Times". Kolega to zkoušel otevřít v Libre Office se starším OS a integrá se zobtazuje v "Time". Osobně mám dojem, že se jedná o problém mezi Ooo 4.1.1 a Win 8.1, ale nevím
V Impressu jsem tvořil řadu prezentací. Vytvořil jsem si jednu a pak ty další kopíroval a měnil náplň. První prezentace jsem tvořil v Ooo 1. (V Oo již pracuji cca 12 let) Poslední dobou mi prezentace padali (celý Ooo) ale ne při prezentaci, ale při akcích jako přímý export do pdf, nebo přesun snímků, tisk apod. Problém jsem konzultoval s našimi informatiky a jejich návrh byl vytvořit novou prezentaci v Ooo4.1.1, protože se mohou hromadit chyby při změnách verzí. Takže v současné době mám starší prezente (vytvořeno ve starších verzích Ooo), které při tisku podkladů se připraví automaticky 4 snímky na list na šířku. Nová prezentace se při stejné akci objeví 6 snímků na výšku. Pokud vyberu 4 snímky, zobrazí se 4 snímky, ale stránka zůstává na výšku. Otočím-li ji v nastavení tiskárny, otočí se, ale snímky zůstávají ve stejné velikosti. Pokud bych tisknul prezentaci 1 snímek na list, orientace i rozměr jsou v pořádku.
Třetí problém budu řešit také tak jak jsem ho řešil doposud, najít-nahradit.
Předem děkuji