Fórum pro uživatele kancelářského balíku OpenOffice | LibreOffice
 

#1 2. 4. 2014 07:03:32

jasomtu
Člen
Registrace: 2. 4. 2014
Příspěvků: 5

Formát - Odrážky a číslování - Osnova

LO 4.1.5.3
NEMYSLÍM NADPISY ty fungují
Taky Vám blbne osnova?
Chci tento typ
1
  1.1
    1.1.1
Ve výběru vůbec není a když se tam objeví tak nefunguje.
Musím si nastavit ručně. Ale dřív tam byla funkční.
Nehledě na to že ostatní typy osnov stojí teda za to.
Ale fungují narozdíl od toho co chci.

Offline

#2 2. 4. 2014 12:02:42

neutr
Člen
Registrace: 8. 3. 2007
Příspěvků: 2,678

Re: Formát - Odrážky a číslování - Osnova

Doporučil bych přeinstalovat na LO 4.2.2.1. V těch starších verzích bylo dost chyb a už je to možná v pořádku.


Pokud je Váš problém vyřešen, označte prosím svůj příspěvek za "VYŘEŠENÝ"
Zlepšíte tak orientaci na fóru při vyhledávání řešení problémů
JAK OZNAČIT TÉMA ZA VYŘEŠENÉ

Offline

#3 3. 4. 2014 06:20:16

Ondra.kl
Člen
Registrace: 30. 9. 2008
Příspěvků: 933

Re: Formát - Odrážky a číslování - Osnova

V AOO 4.0.1 funkční

Offline

#4 4. 4. 2014 11:05:28

jasomtu
Člen
Registrace: 2. 4. 2014
Příspěvků: 5

Re: Formát - Odrážky a číslování - Osnova

LO 4.2.2.1 taktéž nepoužitelné nehledě na to že se zajímavým způsobem mění dostupné osnovy :-((

Offline

#5 4. 4. 2014 16:43:22

Roman Toman
Člen
Registrace: 19. 7. 2008
Příspěvků: 297

Re: Formát - Odrážky a číslování - Osnova

LO 4.2.2.1 Funguje.


300px-Odr%C3%A1zky.png


Win XP Pro SP3, LibreOffice 5.0.5

Pokiaľ to vyriešilo váš problém označte prosím svoj príspevok ako VYRIEŠENÝ.
Ako označiť vyriešenú tému

Offline

#6 7. 4. 2014 10:32:46

jasomtu
Člen
Registrace: 2. 4. 2014
Příspěvků: 5

Re: Formát - Odrážky a číslování - Osnova

Divné já musím ručně nastavit počet zobrazených úrovní v možnostech podle úrovně. Ve všech úrovní je totiž 1
Toto je výsledek toho co mně to udělá když vyberu osnovu.
1. x
2. x
   1. xx
     1. xxx
       1. xxxx
       2. xxxx
     2. xxx
     3. xxx
   2. xx
3. x
Podotýkám že se jedná o čistou instalaci LO 4.2.2.1 ve Win7 SP1 64bit

Offline

#7 8. 4. 2014 06:21:53

Ondra.kl
Člen
Registrace: 30. 9. 2008
Příspěvků: 933

Re: Formát - Odrážky a číslování - Osnova

Připadá mi že číslujete odstavce, nikoli osnovu - používáte pro nastavení menu "nástroje - číslování osnovy" ?

Offline

#8 9. 4. 2014 07:07:53

jasomtu
Člen
Registrace: 2. 4. 2014
Příspěvků: 5

Re: Formát - Odrážky a číslování - Osnova

Formát - Odrážky a číslování - Osnova
NEMYSLÍM NADPISY ty fungují
ne nepoužívám Nástroje - Číslování osnovy
ono se zde pár témat už stočilo na nadpisy ale ty neřeším.

Offline

#9 9. 4. 2014 11:14:42

Ondra.kl
Člen
Registrace: 30. 9. 2008
Příspěvků: 933

Re: Formát - Odrážky a číslování - Osnova

Ahá ... takže číslování odstavců podle osnovy ... už je mi to jasné. V AOO 4.0.1 funkční.

Offline

#10 10. 4. 2014 06:04:09

j-pastierik
Člen
Registrace: 15. 11. 2004
Příspěvků: 761

Re: Formát - Odrážky a číslování - Osnova

Tak použite Nástroje - Číslovanie osnovy a bude Vám to fungovať...

Offline

#11 10. 4. 2014 10:33:05

Ondra.kl
Člen
Registrace: 30. 9. 2008
Příspěvků: 933

Re: Formát - Odrážky a číslování - Osnova

j-pastierik napsal(a)

Tak použite Nástroje - Číslovanie osnovy a bude Vám to fungovať...

ne, to mu nebude fungovat na číslování odstavců. To mu bude fungovat na číslování osnovy, ale to on nedělá.

Offline

#12 11. 4. 2014 04:13:10

j-pastierik
Člen
Registrace: 15. 11. 2004
Příspěvků: 761

Re: Formát - Odrážky a číslování - Osnova

Až teraz som si všimol, že nejde o nadpisy, ospravedlňujem sa...

Offline

#13 16. 4. 2014 12:05:46

jasomtu
Člen
Registrace: 2. 4. 2014
Příspěvků: 5

Re: Formát - Odrážky a číslování - Osnova

Tak jsem zkusil LO4.2.3.3 a je to stejně blbé.
Je tam chyba, která se veze už pár verzí.

Offline

Zápatí