Fórum pro uživatele kancelářského balíku OpenOffice | LibreOffice

#1 6. 3. 2014 09:19:14

Stano
Člen
Registrace: 22. 5. 2012

neustálá nestabilita, proč?

Zdravím, používám OO a posléze Libreoffice léta, všechno mi vyhovuje až na stabilitu. Pravidelně mi aspoň jednou za den spadne, někdy i vícekrát. Sice se soubory obnoví ze zálohy, ale stejně to zdržuje a hlavně mě to štve. Naistaloval jsem teď poslední verzi LO 4.2.1.1 a doufal, že to snad někdo konečně vyřeší, ale nic. Padá to pořád, jenom včera asi 4x sad Může mi někdo vysvětlit, kde je problém? Mám win7 prof 64bit, všechno jede stabilně, nic jinýho mi nepadá, dokonce ani prastarý office2003.
Díky

#2 6. 3. 2014 11:52:11

Ondra.kl
Člen
Registrace: 30. 9. 2008

Re: neustálá nestabilita, proč?

Používám OOo/AOo léta ... se stabilitou nemám žádný problém, nepamatuji se že by v posledních 5 letech vůbec spadl. Osobně bych váš problém viděl na:
- problémové použití sw
- problémové datové soubory
- problémový OS
- problémový HW

Zkuste to co děláte dělat na jiném PC s novými soubory a se stejnými soubory - to vám řekne nejvíc

#3 26. 3. 2014 06:55:58

saufert
Člen
Registrace: 26. 3. 2014

Vážení, mám problém s načítáním excelového souboru v calku. Jednoduše řečeno, nenačítají se mi všechny proměnné. Místo výpočtů se zobrazuje #NUM! .Pokud se s tím někdo setkal budu rád za komentář. Pošlete mi na Vás kontakt na tento email: tomas.merta@saufert.cz. pošlu konkrétní tabulku s výskytem chyb. Děkuji.

#4 26. 3. 2014 09:48:10

neutr
Člen
Registrace: 8. 3. 2007

Zase totéž zadání - odpovídal jsem ve Vašem dotazu na Writer. Měl jste založit nové vlákno a ne připisovat ke starým a ještě neadekvátním.

Moje e-mailová adresa
Pokud je Váš problém vyřešen, označte prosím svůj příspěvek za "VYŘEŠENÝ"
Zlepšíte orientaci při vyhledávání řešení JAK OZNAČIT TÉMA ZA VYŘEŠENÉ

Zápatí