Ono to může ještě souviset s tím, že tam máte nastavenu 1 minutu jako interval. Takový čas je možná limitní a problém se odstraní, když tam dáte víc minut.
Čas pro automatické ukládání s takovouhle hodnotou by byl opodstatněn jedině v Calcu, pokud by byl nasazen v nějaké technologii a dostával každou vteřinu desítky hodnot. Což by mohla být reálná potřeba. Ale u Writeru asi nikoliv, ale tato funkce je asi pro oba typy dokumentů shodná.
Je fakt, že Šampiónka Helena Matoušková během Mistrovství České republiky v psaní textů vytvořila nový český rekord v rychlosti psaní na počítači. Její výsledek 25.667 úhozů za 30 minut, tedy 855 úhozů za minutu
855 úhozů je i s mezerami cca 1/2 normostrany (a 1/3 A4 font 12 TimeNewRoman). Ale ani to by asi nebyla katastrofa.
Napadá mne důvod, ale v takovém případě to lze ošetřit jinak. Myslím, že ve Vašem případě by se nic nestalo, když byste nastavil čas větší.
Nevím to jistě, ale jestli má stroj minimum 1 minutu, tak má také nějkou inicializaci. Ta může být vázana například na první instrukci "uložit". Stroj určitě úplně slepě neukládá od první minuty od otevření Writeru.
A když se tak stane tak se ukládání odpichuje od počítání času. Takže po první minutě uloží a místo čekání na druhou minutu stále cykluje. Jde tedy nejspíš o to, jak se strefíte do systémové minuty.
Zatím mi nepřipadá, že by to bylo na ohlášení chyby. Chtělo by to otestovat různý čas. Pak bych asi napsal na BugZillu, že by měli dopsat informaci k dialogu, nebo to ošetřit programem jinak.
Také je možné, že už to novější verze nedělají.
Moje e-mailová adresa
Pokud je Váš problém vyřešen, označte prosím svůj příspěvek za "VYŘEŠENÝ"
Zlepšíte orientaci při vyhledávání řešení JAK OZNAČIT TÉMA ZA VYŘEŠENÉ