Chystam se na prechod na OO4 a matlam nejakou silent instalaci.
Pokud to nekomu pomuze nebo mi tam opravi/ylepsi kod bude dobre. Tak jak to je, mi to chodi, jeste to neni kompletni, ale kostra jede. Jinak me nekamenujte za neidealni kod, matlam to z ruznych zdroju. Chybi tam napr. smazani mapovani jednotky, ale ono se to bez ni obejde :-).
set path_slovnik=%cd%\rozsireni\dic-no-eula.oxt
set path_dis_wizard=%cd%\rozsireni\disablefirststartwzd_ooo31.oxt
set path_energia=%cd%\rozsireni\Energia_SVG.oxt
rem ukonceni bezicich OO nebo Quickstarteru
taskkill /F /IM soffice.exe
taskkill /F /IM soffice.bin
rem Samotna instalace:
msiexec /qn /i openoffice4.0.1\openoffice401.msi REGISTER_ALL_MSO_TYPES=1 ALLUSERS=1 ADDLOCAL=ALL
rem Rozsireni - instalace
c:
cd "c:\Program Files\OpenOffice 4\program\"
unopkg add --shared %path_slovnik%
unopkg add --shared %path_dis_wizard%
unopkg add --shared %path_energia%
rem Konec rozsireni instalace
rem Nahrada soffice.ini s LOGO=0
net use w: "\\server\vyuka\instalace\OO4-instalace\Rozsireni"
w:
copy soffice.ini "c:\Program Files\OpenOffice 4\program\" /y
rem konec nahrady
pause
Cesty jsou pochopitelne moje, kdo by to chtel pouzit, musi si je prepsat.
Jeste doplnim.
Rozsireni Energia je tam zkusebne. Z rozsireni ceskeho slovniku jsem vymazal EULU, je to dic-no-eula.oxt.
Rozsireni disablefirststartwzd_ooo31.oxt vypina registraci jednotlivych uzivatelu pro prvnim zapnuti (ve skole velmi otravne).
Asociace jsou nastaveny na vsechny typy, MSO se na 90% PC u nas nepouziva a kde ano, tam to stejne budu resit rucne - kancelare, reditelna.
Tuto instalaci jsem overoval na nekolika PC i pres nainstalovanou 3.4.1 - ta je odebrana.
Logo je nastaveno na 0, pry je to rychlejsi. Jeste tam asi vhodim nejakou podminku na test existence OO4 na PC a zkusim to supnout do startovaciho skriptu (az to budu nasazovat).
Editoval Zvedavec (20. 9. 2013 08:11:24)
LO většinou poslední verze, na W10 prof. 32b/64b