Fórum pro uživatele kancelářského balíku OpenOffice | LibreOffice
 

#1 19. 8. 2013 12:11:38

ludviktrnka
Člen
Registrace: 9. 7. 2009
Příspěvků: 503

Apache_Open_Office_4.0.0

Dobrý den, stáhnul jsem a nainstaloval (po upozornění předcházející aplikace 3.4.1 na čekající aktualizaci) verzi 4.0.0. Dost mě ale zlobila - vůbec mi nestíhala grafika, tak jsem šel zpět na verzi 3.4.1. Teď se ale koukám že verze 4.0.0. už není vůbec k dispozici. Byla úplně stažena z oběhu? Kvůli chybám? Ptám se jen ze zvědavosti ...

edit: tož až teď jsem si všimnul že 4.0.0 je pouze na na stránkách openoffice.org (včetně češtiny) - a stále tam tedy je, kdežto na těchto stránkách ještě není (a asi ani nebyla). Proč? Tedy ne že bych po ní toužil, opravdu jsem s ní měl výrazné problémy - nepřekreslovaly se obrazovky při přechodu do jiných listů v calcu (reálně jsem byl v novém listu, ale na obrazovce byl stále ten list původní a podobné věci)

Editoval ludviktrnka (19. 8. 2013 13:00:06)


LibreOffice 5.2.2.2

Offline

#2 19. 8. 2013 19:43:23

Roman Toman
Člen
Registrace: 19. 7. 2008
Příspěvků: 297

Re: Apache_Open_Office_4.0.0

Mám taký dojem, že pred inštaláciou verzie 4.0.0 by bolo rozumné úplne totálne odinštalovať predchádzajúcu verziu a novú nainštalovať na čisto. Nie je isté, či sa znesú dve verzie od rovnakého výrobcu vedľa seba. Môžu sa hádať nastavenia. smile


Inak nikto túto verziu z obehu nestiahol: http://www.openoffice.org/download/other.html#aoo stačí si vybrať.

Editoval Roman Toman (19. 8. 2013 19:48:26)


Win XP Pro SP3, LibreOffice 5.0.5

Pokiaľ to vyriešilo váš problém označte prosím svoj príspevok ako VYRIEŠENÝ.
Ako označiť vyriešenú tému

Offline

#3 19. 8. 2013 20:14:12

ludviktrnka
Člen
Registrace: 9. 7. 2009
Příspěvků: 503

Re: Apache_Open_Office_4.0.0

No odinstalování jsem provedl v rámci nabídky při instalci 4.0.0 je tam zaškrtávací nabídka ve smyslu "Odinstalovat stávající verzi OO z vašeho počítače? Ano/Ne" tož jsem dal Ano. Ale možná by pomohla odinstalace předem včetně promazání regitrů atd. Snad to ještě někdy vyzkouším, ale ještě počkám zda někdo neměl stejný problém. Jinak tedy mám WinXP SP3 a nyní tedy bezproblémový AOO 3.4.1


LibreOffice 5.2.2.2

Offline

#4 20. 8. 2013 06:44:07

Ondra.kl
Člen
Registrace: 30. 9. 2008
Příspěvků: 933

Re: Apache_Open_Office_4.0.0

AOO používám od vydání. XP SP3, upgrade z OOo 3.4.1. Žádný problém jsem nezaznamenal.

Offline

#5 22. 8. 2013 12:03:59

PetrValach
Člen
Registrace: 24. 5. 2007
Příspěvků: 554

Re: Apache_Open_Office_4.0.0

Tak to mě mrzí, já dokonce na OO fláknul uživatelský adresář z LO a vše fungovalo dobře...


Pokud je Váš problém vyřešen, označte prosím svůj příspěvek za "VYŘEŠENÝ"
Zlepšíte tak orientaci na fóru při vyhledávání řešení problémů
JAK OZNAČIT TÉMA ZA VYŘEŠENÉ

Offline

#6 25. 9. 2013 08:48:11

RSGOLD
Člen
Registrace: 25. 9. 2013
Příspěvků: 3

Re: Apache_Open_Office_4.0.0

RuneScapeis a game company, Jagdish Fox Game Studios massively multiplayer online role-playing game.

LINK:http://www.fitrsgold.com/

Offline

#7 15. 1. 2014 11:11:13

PavelK
Člen
Registrace: 15. 1. 2014
Příspěvků: 2

Re: Apache_Open_Office_4.0.0

myslím, že problémy s nestíháním grafiky není ojedinělý.

Offline

Zápatí