Fórum pro uživatele kancelářského balíku OpenOffice | LibreOffice
 

#1 27. 5. 2013 15:24:05

stani
Člen
Registrace: 10. 1. 2007
Příspěvků: 26

Vlastnosti - Změněný

Soubor - Vlastnosti - karta Obecné - údaj "Změněný".

U starších dokumentů(starší verze OO) se mě u "Změněný" objevují údaje, nyní ale ne.
Kde to prosím nastavit a by se automaticky vyplňovaly?

předem dík :-)

Offline

#2 28. 5. 2013 07:13:47

Ondra.kl
Člen
Registrace: 30. 9. 2008
Příspěvků: 933

Re: Vlastnosti - Změněný

... automaticky se vyplňují po změně dokumentu. Jakou máte verzi AOO/LO a jaké údaje se vám tam neobjevují?

Offline

#3 28. 5. 2013 10:15:18

stani
Člen
Registrace: 10. 1. 2007
Příspěvků: 26

Re: Vlastnosti - Změněný

No, právě že se u mého automaticky nevyplňují, není tam prostě nic, je to prázdné - "Změněný", zatím je dvojtečka a nic... Mám verzi Apache OO 3.4.1

Offline

#4 28. 5. 2013 11:48:06

Ondra.kl
Člen
Registrace: 30. 9. 2008
Příspěvků: 933

Re: Vlastnosti - Změněný

... proveďte v souboru změnu, uložte a bude vyplněno. AOO 3.4.1

Offline

#5 28. 5. 2013 11:52:31

stani
Člen
Registrace: 10. 1. 2007
Příspěvků: 26

Re: Vlastnosti - Změněný

To samozřejmě dělám, změn bylo již nepočítaně(a u různých dokumentů). :-D Ale za dvojtečkou u "Změněný" pořád zůstává prázdné místo...

Offline

#6 29. 5. 2013 05:18:33

j-pastierik
Člen
Registrace: 15. 11. 2004
Příspěvků: 761

Re: Vlastnosti - Změněný

A máte vyplnené údaje v Nástroje - Možnosti - OOo - Údaje o používateľovi?

Offline

#7 29. 5. 2013 06:43:59

Ondra.kl
Člen
Registrace: 30. 9. 2008
Příspěvků: 933

Re: Vlastnosti - Změněný

údaje o uživatelovi být vyplněné nemusí - potom se v poli změněné ukazuje pouze datum a čas změny.

Offline

#8 1. 6. 2013 18:48:50

stani
Člen
Registrace: 10. 1. 2007
Příspěvků: 26

Re: Vlastnosti - Změněný

Jj, zkusil jsem vyplnit údaje o uživateli, ale to na to vliv nemá.

Zajímavé je jen to, že to dělá na dvou nezávislých PC stejně, jak doma, tak v práci...

Offline

Zápatí