Fórum pro uživatele kancelářského balíku OpenOffice | LibreOffice
 

#1 28. 11. 2012 19:32:38

P07
Člen
Registrace: 18. 1. 2008
Příspěvků: 42

Nezobrazujú sa mi riadiace znaky - VYŘEŠENO

Po nainštalovaní LibreOffice Verzia 3.6.3.2 sa mi prestali zobrazovať riadiace znaky. Samozrejme nemám na mysli vypnuté zobrazovanie (Ctrl+F10). Preinštalovanie nepomohlo. Prosím Vás o radu ako tento stav napraviť.

Editoval P07 (3. 12. 2012 07:57:24)

Offline

#2 30. 11. 2012 16:56:39

sedlacekdan
Moderátor
Místo Nehvizdy
Registrace: 21. 6. 2010
Příspěvků: 617

Re: Nezobrazujú sa mi riadiace znaky - VYŘEŠENO

Nainstalujte starší verzi.

Překotný vývoj LO si občas vybere svou daň.

;o)


Linux Mint 16 Petra - Apache OpenOffice 4.0.1
Pokud je Váš problém vyřešen, označte prosím svůj příspěvek za "VYŘEŠENÝ"
Zlepšíte tak orientaci na fóru při vyhledávání řešení problémů
JAK OZNAČIT TÉMA ZA VYŘEŠENÉ

Offline

#3 1. 12. 2012 19:15:45

strepon
Člen
Registrace: 6. 1. 2011
Příspěvků: 152

Re: Nezobrazujú sa mi riadiace znaky - VYŘEŠENO

Jen pro jistotu: máte povolené zobrazování v Nástroje - Možnosti - LO Writer - Pomůcky pro formátování?

Offline

#4 2. 12. 2012 03:24:19

PetrValach
Člen
Registrace: 24. 5. 2007
Příspěvků: 557

Re: Nezobrazujú sa mi riadiace znaky - VYŘEŠENO

sedlacekdan napsal(a)

Nainstalujte starší verzi.

Překotný vývoj LO si občas vybere svou daň.

;o)

Mě to mrzí, ale na druhou stranu já nemám s LO žádné problémy. Mám vždy nejnovější verzi.


Pokud je Váš problém vyřešen, označte prosím svůj příspěvek za "VYŘEŠENÝ"
Zlepšíte tak orientaci na fóru při vyhledávání řešení problémů
JAK OZNAČIT TÉMA ZA VYŘEŠENÉ

Offline

#5 2. 12. 2012 22:23:02

P07
Člen
Registrace: 18. 1. 2008
Příspěvků: 42

Re: Nezobrazujú sa mi riadiace znaky - VYŘEŠENO

sedlacekdan napsal(a)

Nainstalujte starší verzi.

Překotný vývoj LO si občas vybere svou daň.

;o)

Skúšal som ale bez výsledku pomohlo jedine nainštalovanie OO 3.4.1

Offline

#6 3. 12. 2012 07:56:09

P07
Člen
Registrace: 18. 1. 2008
Příspěvků: 42

Re: Nezobrazujú sa mi riadiace znaky - VYŘEŠENO

strepon napsal(a)

Jen pro jistotu: máte povolené zobrazování v Nástroje - Možnosti - LO Writer - Pomůcky pro formátování?

Presne toto bol ten problém. Ďakujem za radu. Takáto hlúposť mi zobrala dva dni smile

Offline

Zápatí