Nevím jestli si rozumíme.
1. Cílové buňce je úplně jedno jaký formát má odkaz - jestli absolutní, nebo relativní (a tím chci naznačit, že uvádíte "absolutní hodnotu místo absolutní adresy").
2. Formát cílové buňky rr jsem nenašel, ale našel jsem WW, které z čísla udělá počet let. Je však možné, že například v LO je to jinak.
3. Garantuji Vám, že to funguje. Je otázkou jestli jste opisoval, nebo kopíroval. Prosím nakopírujte vzorec přímo do cílové buňky, a pak vyplňte datum narození a znovu ho smažte. Tohle opakujte vícekrát. Uvidíte, že se cílová buňka buď vyplní počtem let, nebo tam bude chybová hláška, a nebo tam nebude vůbec nic.
4. Dejte pozor na to, aby také každá buňka, kterou vyplňujete měla formátování "Datum", a zejména aby jste vyplnil správný tvar. Stačí třeba místo tečky čárka a je z toho typ "string" místo čísla. Když se Vám objeví #VALUE!, tak je to přesně tenhle problém.
5. Jde Vám o skrývání cílové buňky? Mám dojem, že to Vámi uvedené číslo je správný výsledek rozdílu dat, uvedený jako roky. Tohle vzniká například tím, že výsledek je správně, jen nemáte nic jako vstupní datum, a ten údaj znamená, že osobě s tímto datem narození je 12 let - (Vzorec pravděpodobně ukazuje rozdíl věku dvou osob, nebo testuje kolik bylo té - které osobě v době dávno minulé. Když tam nedáte nic, tak Vám vyskočí Váš věk). Tahle chyba se stane i když dáte do J1 špatný formát datumu. Text se vyhodnocuje jako "0".
Editoval neutr (8. 8. 2012 13:36:05)
Moje e-mailová adresa
Pokud je Váš problém vyřešen, označte prosím svůj příspěvek za "VYŘEŠENÝ"
Zlepšíte orientaci při vyhledávání řešení JAK OZNAČIT TÉMA ZA VYŘEŠENÉ