Fórum pro uživatele kancelářského balíku OpenOffice | LibreOffice
 

#1 11. 6. 2012 12:09:45

jobra
Člen
Registrace: 11. 6. 2012
Příspěvků: 1

chyba při ukládání

Po přechodu na novou verzi LibreOffice se mi velice často stává, že při ukládání souboru aplikace "neodpovídá" a musím ji celou zavřít. LO provozuji na Win7. Nevíte někdo v čem může být problém nebo jak analyzovat příčinu? děkuji

Offline

#2 11. 6. 2012 14:32:57

Ondra.kl
Člen
Registrace: 30. 9. 2008
Příspěvků: 933

Re: chyba při ukládání

můžete doplnit číslo verze?

Offline

#3 8. 8. 2013 06:32:35

simak
Člen
Registrace: 29. 7. 2013
Příspěvků: 5

Re: chyba při ukládání

tohle se mi stává v Calcu v. 4.0.0, ukládání trvá velmi dlouho, program v záhlaví okna píše, že neodpovídá. Po celkem dlouhé době se ale soubor přeci jen uloží a vše jde normálně. Podobně zdlouhavé je i automatické ukládání. V čem je problém? Díky.

Offline

#4 8. 8. 2013 11:04:22

neutr
Člen
Registrace: 8. 3. 2007
Příspěvků: 2,678

Re: chyba při ukládání

Už to tady bylo řešeno několikrát. Verze 4 se nepovedla. Musíte asi počkat až to někdo opraví. Ing Pastierik přišel například s tím, že mu nechodí žádné rozšíření, které dříve fungovalo. (Sám je autorem asi desítek rozšíření. Všechna začínaji na JP.něco) Zpětně si přeinstaloval na 3.4.1.
    To co uvádíte je jen jedna zřejmě z mnoha chyb. Chce to počkat.

Editoval neutr (8. 8. 2013 11:05:18)


Pokud je Váš problém vyřešen, označte prosím svůj příspěvek za "VYŘEŠENÝ"
Zlepšíte tak orientaci na fóru při vyhledávání řešení problémů
JAK OZNAČIT TÉMA ZA VYŘEŠENÉ

Offline

#5 8. 8. 2013 12:38:33

simak
Člen
Registrace: 29. 7. 2013
Příspěvků: 5

Re: chyba při ukládání

Díky za odpověď. Zase tolik to nevadí, alespoň je čas na kafe smile

Offline

#6 9. 8. 2013 06:06:27

j-pastierik
Člen
Registrace: 15. 11. 2004
Příspěvků: 761

Re: chyba při ukládání

neutr napsal(a)

Ing Pastierik přišel například s tím, že mu nechodí žádné rozšíření, které dříve fungovalo. (Sám je autorem asi desítek rozšíření. Všechna začínaji na JP.něco) Zpětně si přeinstaloval na 3.4.1.

Rozšírenia fungovali, iba sa nezobrazovali panely nástrojov, čo som už vyriešil (včera som zverejnil nové verzie) a prešiel som na Apache OO 4.0.

Offline

Zápatí