- Zdravím.
Mám dotaz na mažnost ukládat do více foldrů. "Mám soubor, který generuje velké množství řádků a sloupců". Proto musím ukládat do více foldrů (složek). Probíhá to tak, že vygeneruji (mnohokrát za sebou) soubor s téměř 20.000 řádků a 101 sloupců (dělám to pomocí pole - "na doraz počítače" to jsem musel optimalizovat podle HW). Mezivýsledek uložim na list a ten pak postupně ukládám ve formě složek relační databáze - 1. sloupec (klíč), + 2. sloupec uložím do foldru č.1, 1.sl+3.sl uložím do foldru č.2 ..až 1.sl+101sl ukládám do foldru s názvem 100. To jsou dbf soubory, nakonec původní zdrojový list 101 sloupců smažu, uložim startovací data pro další soubor a uložím pod původním názvem - formát ods.
Problém je v tom, že jsem upravil několik maker bez "UNA" a kupodivu ukládají jen do prvního a druhého foldru. Při třetím uložení hlásí, že nemůže přečíst nějakou komponentu. První uložení probíhá z formátu ods do dbf, druhé z dbf do dbf a pak chyba.
Tak jsem to udělal v UNU - nahrávané makro a chodí to jako mraky - které mohu sledovat z okna, protože na compa nesmím ani šáhnout (rychlost je také stejná). Nevím proč to je. Tady je jedno z maker, které jsem upravoval a ladil jak jen mně napadlo - už nevím co by se dalo dělat.
Sub Uloz_DBF
dim document as object
dim sURL, sDBF as string
dim ii as integer
dim SL as string ' Proměnná načítaná originálně z generátoru (číslo souboru)
FOR ii = 1 To 99 ' Číslo ii - "název foldru a konec názvu souboru dbf"
document = ThisComponent
SL = 3 'Originálně (číslo souboru) načítá se z generátoru
sDBF = "file:///D:/WorkA/N_pokus/" + ii + "/C_6_49_n_" + SL +"_" + ii+ ".dbf"
Dim mFileProperties(1) As New com.sun.star.beans.PropertyValue
mFileProperties(0).Name = "FilterName"
mFileProperties(0).Value = "dBase"
mFileProperties(1).Name = "FilterOptions"
mFileProperties(1).Value = "IBMPC_850"
document.storeAsURL(sDBF, mFileProperties())
Next ii
End Sub
Nahrané makro s UNEM jsem udělal bez cyklu a chodí tak jak má. Proč? V cyklu se mi makro s UNO nepodařilo uložit vůbec, tak jsem to víckrát nezkoušel.
Děkuji za radu
Editoval neutr (26. 5. 2012 15:03:31)
Moje e-mailová adresa
Pokud je Váš problém vyřešen, označte prosím svůj příspěvek za "VYŘEŠENÝ"
Zlepšíte orientaci při vyhledávání řešení JAK OZNAČIT TÉMA ZA VYŘEŠENÉ