Fórum pro uživatele kancelářského balíku OpenOffice | LibreOffice
 

#1 13. 1. 2009 10:05:30

dech
Člen
Registrace: 1. 10. 2008
Příspěvků: 146

chybný formát souboru v sub-dokumentu content.xml na pozici 2,499964

ježiš! mě nejde otevřít životně důležitý soubor a napíše mi to tuhle hlášku:
chybný formát souboru v sub-dokumentu content.xml na pozici 2,499964 (řádek,sloupec)
Nevíte co se s tím dá dělat?
díky


OO 3.2.1  WIn 8 64bit  16GB RAM

Offline

#2 13. 1. 2009 13:13:06

redakce
správce webu
Místo Opava
Registrace: 15. 9. 2008
Příspěvků: 288
Web

Re: chybný formát souboru v sub-dokumentu content.xml na pozici 2,499964

V jaké verzi OpenOffice.org jste ho vytvořil?


Vlastimil Ott
správce webu, redakce

Offline

#3 13. 1. 2009 13:29:55

dech
Člen
Registrace: 1. 10. 2008
Příspěvků: 146

Re: chybný formát souboru v sub-dokumentu content.xml na pozici 2,499964

ve 2,4
3,0 totiž nejdou pod win98. ale tento soubor provozuji včetně těchto OO pod vistama
....no ale už jsem to vyřešil...existuje nějaký program který je složité nainstalovat, ale nakonec se to podařilo a tento poškozený soubor uměl otevřít...jmenuje se "KDE" (Koffice).
Zažehnáno. Děkuji za snahu.


OO 3.2.1  WIn 8 64bit  16GB RAM

Offline

#4 6. 2. 2014 08:09:19

blane
Člen
Registrace: 6. 2. 2014
Příspěvků: 5

Re: chybný formát souboru v sub-dokumentu content.xml na pozici 2,499964

Dobrý den,
mám stejný problém, naposled jsem uložil soubor a nyní když jej chci otevřít tak mi to píše


chybný formát souboru v sub-dokumentu content.xml na pozici 2,1288516 (řádek,sloupec)

mám verzi OO 4.0.1

Můžete mi prosím poradit jak jej otevřít. děkuji

Offline

#5 6. 2. 2014 08:35:11

dech
Člen
Registrace: 1. 10. 2008
Příspěvků: 146

Re: chybný formát souboru v sub-dokumentu content.xml na pozici 2,499964

no vždyt jsem psal v horním příspěvku, že jsem to otevřel v programu "KDE". Už to bylo dávno, tak si nejsemjistý jak jsem pokračoval dál - asi jsem to v tom programu pak uložil jako Open Office soubor nebo jako Microsoft Office soubor - abych ten soubor mohl zase otevřít těmito progrmay(OO/MO).
A si taky myslím, že to způsobilo, bylo zapnuté sledování změn. To jsem vypnul a už se mi to v životě nestalo.


OO 3.2.1  WIn 8 64bit  16GB RAM

Offline

#6 6. 2. 2014 09:13:23

blane
Člen
Registrace: 6. 2. 2014
Příspěvků: 5

Re: chybný formát souboru v sub-dokumentu content.xml na pozici 2,499964

Díky z arychlou odpověď, ale je to asi dávno a nemohu jej nikde najít pro instalaci na mac.

Offline

#7 6. 2. 2014 09:34:05

neutr
Člen
Registrace: 8. 3. 2007
Příspěvků: 2,525

Re: chybný formát souboru v sub-dokumentu content.xml na pozici 2,499964

Já nevím jistě jestli dech nemyslel tím "KDE" Linux - prostředí. Ale příčinou podle něho bylo zapnuté sledování změn, což by mělo jít vypnout i na MACu.


Pokud je Váš problém vyřešen, označte prosím svůj příspěvek za "VYŘEŠENÝ"
Zlepšíte tak orientaci na fóru při vyhledávání řešení problémů
JAK OZNAČIT TÉMA ZA VYŘEŠENÉ

Offline

#8 6. 2. 2014 09:40:13

blane
Člen
Registrace: 6. 2. 2014
Příspěvků: 5

Re: chybný formát souboru v sub-dokumentu content.xml na pozici 2,499964

No tak to bude asi oříšek.

Offline

#9 6. 2. 2014 11:22:11

blane
Člen
Registrace: 6. 2. 2014
Příspěvků: 5

Re: chybný formát souboru v sub-dokumentu content.xml na pozici 2,499964

Nevíte prosím někdo co s tím?

Offline

#10 7. 2. 2014 16:41:19

blane
Člen
Registrace: 6. 2. 2014
Příspěvků: 5

Re: chybný formát souboru v sub-dokumentu content.xml na pozici 2,499964

Tak bohužel je to neřešitelný problém.

Offline

#11 12. 5. 2014 13:00:55

aspirin
Člen
Registrace: 12. 5. 2014
Příspěvků: 1

Re: chybný formát souboru v sub-dokumentu content.xml na pozici 2,499964

Já bych popsal jen své zkušenosti.
Dostal jsem se do podobné situace, při pokusu o otevření souboru ods, který byl uložen v LibreOffice 4.1.1.2. Pokusil jsem se ho otevřít v OpenOffice 3.1.1. Když to nešlo a já to potřeboval hned, uložil jsem to v LibreOffice jako xls. Při ukládání jsem byl upozorněn, že dokument obsahuje více sloupců, než je podporováno vybraným formátem a že nebudou uloženy. Pokračoval jsem dál, uložil to, a pak to šlo otevřít zase v OpenOffice. Jen jsem si pak přeuložil do ods.

Offline

Zápatí