Fórum pro uživatele kancelářského balíku OpenOffice | LibreOffice

#1 18. 10. 2011 08:20:46

MilanUhrak
Člen
Registrace: 1. 11. 2005

Ovládací prvek - obrázkové Tlačítko

Dobrý den

Ani delší hledání po netu mi nepřineslo odpověď na otázku, jak do obrázkového tlačítka vložit standardní obrázek z toolbaru

Má představa je, ze na vytvořený formulář umístím tlačítka na přidání a smazání záznamu, na spuštění filtru a podobně .. Nechci vytvářet nástrojovou lištu, nepřipadá mi estetická, no ale když to jinak nepůjde...

Ty ikonky z lišt jsou snad někde uloženy, ale nemám tucha kde (no, používám Libre 3.3 na OpenSuse, ale snad se nějak k těm obrázkům prokopu, i když budu znát cestu pod Win). V gallery (a že jsem těch gallery našel dost) jsem tyhle ikonky nenašel, myslel jsem, že snad půjde v dialogu ovládacího prvku ta ikonka normálně vybrat, ale nabízí mi to jen import souboru

doufám, že mi neřeknete, že ty ikonky použít nepůjde big_smile
No, vlastně jako linuxák mám ještě možnst (doufám big_smile ) použít systémové ikonky ...

ale jdou někde najít nebo nějak použít ty z toolbarů OpenOffice ?

#2 18. 10. 2011 09:07:40

MilanUhrak
Člen
Registrace: 1. 11. 2005

Re: Ovládací prvek - obrázkové Tlačítko

No, vidím, že práce s Base je ztrátou času ...

Nechápu, na co je v obrázkovém tlačítku možnost zvolit si prováděnou funkci, když tato stejně nakonec nefunguje ...

Zkoušeno na openSuse 11.3, 11.4, WinXP .. Libre i Open ..to je hnus, velebnosti.

Na výše uvedený dotaz je úplně zbytečné odpovídat, obrázky se totiž do formuláře neimportují, ale jsou linkované, po přenosu na jiné PC vidíte prd a ne tlačítko...

VYŘEŠENO ... Použijte jiný software nebo přístup. Base je stále alfa verze software.

#3 18. 10. 2011 11:26:36

Ondra.kl
Člen
Registrace: 30. 9. 2008

Re: Ovládací prvek - obrázkové Tlačítko

... vidíte, a já jsme zase rád že tu "alfa verzi" již několik let spokojeně používám v produkčním nasazení. Někdo holt potřebuje obrázkové tlačítko a jiný ne wink

Zápatí