Zdravim!
nejprve mala kritika ohledne fungovani fora. Chtel jsem se registrovat uz davno, ale porad jsem nedostal ten potvrzovaci email. Nekolikrat jsem si jej nechaval poslat, az dnes mi prisel (to bylo hned). Proste nechapacka.
Ted k veci. Na winxp sp3, cesky ooo 3.0 mam nasledujici problem.
Kdyz dam vytvorit cistou prezentaci, nahazu tam nejake slidy a pak zacnu vybirat vhodnou predlohu stranky (stahl jsem dalsi z ooo extensions, ty defaultni jsou hnusne).
Po ulozeni a znovuotevreni je dokument bily, text cerny, formatovani textu se ztrati, stejne jako pozadi zvolene predlohy.
Pokud takovou prezentaci chci ulozit do .ppt, OO.o zahlasi chybu.
Prakticky to znamena ze se impress v novem openoffice neda pouzivat. Nedavno jsem potreboval odevzdat prezentaci do skoly (pro zapocet) a nezbyvalo mi nic jineho nez si to pripravit cerne na bilem, zvolit vhodnou predlohu, doladit pripadne nedostatky a takhle to exportovat do pdf, to fungovalo.
Mam to potvrzene od kamarada, ktery ma stejny system a stejne oo.o. Je otazka jestli to dela i na jinych jazykovych mutacich nebo operacnich systemech. Docela to zamrzi, ze s takovou velkou slavou byl vydan takto nefunkcni zmetek
Byl bych rad, kdyby to nekdo mohl vyzkouset i na jinych OS nebo jazykovych mutacich a taky kdyby nekdo nekde nahlasil ten bug do trackeru. Dal nez na tohle forum nehodlam jit, uz tak to byl zazitek na 14 dni se semka registrovat.
A pokud nekdo tudle chybu uz nahlasil a je pripadne uz opravena, nechapu proc nemuzou vydat nejakou opravnou verzi a ne nechavat uzivatele cekat 3 mesice na to az prijde 3.0.1 (s nadeji ze tohle nekdo nahlasil a mozna seto opravi)
toz tolik zatim, fandim oo.o a takove kixy jsou jen na ostudu, tak snad se to rychle spravi!