> j-pastierik
MNOHOKRÁT DĚKUJI!
Já jsem prostě nemohl uvěřit, že když tam na jedno vložení jdou nastavit vlastní styly toho pole, že by to nešlo takhle navolit jak chci už napořád. Tak jsem to zkoušel jako šablonu, hledal jsem na webu, v nápovědě, atd.... - a pořád nic!!!
Už jsem si říkal, že to celé odinstaluju z compu, protože za tu dobu, co se tím zabývám, bych si asi vydělal na dvě ms-office, ale hlavně mne štvalo, že tu volbu nemůžu najít. A ONA TAM VŮBEC NENÍ, jak dosvědčuje potřeba vytvoření Vašeho rozšíření! Což mi stejně nejde na rozum, ale budiž.
Myslím, že jediné vylepšení Vašeho doplňku by bylo moci si určit jakýkoliv formát a kombinaci na základě toho DD.MM.RRRR a třeba k tomu i čas, jak jsem se původně pokoušel já o zmíněné: "9. září 2010 [08:22]" a jak to sice Ooo umí, ale jen jednou, ježto to nesvede uložit jako formát - grrrr! - ale i takto mi to naprosto stačí, super!
PS: těch "nepochopitelností" je tam v Ooo pro začátečníka víc: hned první rozšíření, které jsem si musel najít, bylo proto (též zřejmě Vaše?) "JP-Ukotvení obrázků", jelikož (přesně jak kdosi kdesi píše v jednom komentáři) přímé a jasné embedování a hromadné ukotvování obr. je věc, kterou každý automaticky vyžaduje a předpokládá, a ne proto, že je zvyklý odjinud, ale protože to dá rozum. A tam je to celé v původním nastavení jako se škrábat levou rukou za pravým uchem...
Tak jsem rád, že to aspoň ještě někdo tak cítí a na rozdíl ode mne to umí i hezky naprogramovat a ještě hned ve fóru o tom obratem informovat. Ještě jednou MOC DÍKY za obě Vaše užitečné addons!