Zdravim vespolek,
nemohl by nekdo poradit, jak mam vytisknout dokument ktery jsem si napsal (str. 1, 2, 3, az 8).
Mam v planu je vytisknout tak, abych mel na prvnim papire obal dokumentu/brozurky, a vytistenim vsech 8mi stran dokumentu na 2 listy A4 pri oboustrannem tisku a jejich slozenim do sebe a prehnutim v polovine mi vznikne "hrbet" a strankiy se mi spravne slozi do vysledne brozurky.
Chci rict ze prvni list papiru A4 nalezato by mel mit prvni sloupec stranky cisty list (zadni strana brozurky), v pravem sloupci by pak mela byl obalka brozurky, z druhe strany stejneho listu by pak mela byt vlevo str. 2 a vpravo str. 7. Na druhem listu pak str.6 a str. 3 a z druhe strany (uprostred brozurky) str. 4 a vpravo 5.
Je nejake nastaveni ktery by umoznilo pri tisku takto kompletovat stranky? Samozrejme to jde i rucne ze si v dokumentu pres CTRL+C a CTRL+V zprehazim souvisle psany text, ale u vicestrankove brozury by to byl mazec se v tom vyznat. I techto 8 stran sem si musel nakreslit na papirky a ocislovat je abych pak po rozlozeni pochopil v jakem sledu by mely stranky na papire byt...
Editoval sedlacekdan (19. 9. 2011 19:16:27)