Fórum pro uživatele kancelářského balíku OpenOffice | LibreOffice

#1 7. 3. 2012 13:47:07

Cardello
Člen
Registrace: 11. 10. 2010

Nezobrazování řádků tabulky - VYŘEŠENO

Dobrý den, mám problém se zobrazováním řádků tabulky. Na listu jsem vytvořil tabulku o 10 řádcích. Na listu je ještě nad tabulkou samostatný nadpis a obrázek, pod je cca 5cm volného prostoru, jinak nic. Když se nyní pokusím vložit další řádek na konec tabulky, nic se nestane, resp. řádek se jakoby vloží, neboť dojde ke změně spodní ohraničující čáry na klasickou užší dělící, ale vložený řádek se nezobrazí. Pokud se pokusím vložit řádek někam doprostřed, řádek se vloží, ostatní se posunou, ale poslední řádek se smaže, resp. opět je neviditelný. Nevíte, prosím, čím by to mohlo být? Děkuji, P.Stehlík

#2 7. 3. 2012 17:54:16

sedlacekdan
Moderátor
Místo Nehvizdy
Registrace: 21. 6. 2010

Re: Nezobrazování řádků tabulky - VYŘEŠENO

Nemáte tabulku vloženou do rámce, nebo nějakého objektu? Pokud by takto nastavený rámec byl přes celou stránku, tak se můžou řádky "schovávat".

Další možností je vložená tabulka z Calcu, chování je obdobné jako výše popsané.

Pokud máte tabulku přímo pro Writer, vytvořenou standardním způsobem, tak si takové chování nedovedu vysvětlit.

V OO 3.3 se řádky přidávají zcela normálně na konec a případně se přesunou na novou stránku.

;o)

Linux Mint 16 Petra - Apache OpenOffice 4.0.1
Pokud je Váš problém vyřešen, označte prosím svůj příspěvek za "VYŘEŠENÝ"
Zlepšíte tak orientaci na fóru při vyhledávání řešení problémů
JAK OZNAČIT TÉMA ZA VYŘEŠENÉ

#3 8. 3. 2012 12:45:33

Cardello
Člen
Registrace: 11. 10. 2010

Re: Nezobrazování řádků tabulky - VYŘEŠENO

O ničem takovém nevím, ale vyloučit to nemůžu. Ještě mě napadlo, jestli to nemůže být, tím, že to mám uložené jako .doc, každopádně tohle se mi stává jen o tohoto jediného souboru, jinde i když je to .doc takovýto problém nemám (naopak i když sem problémový soubor uložil jako .odt, problém zůstává). Zkusil jsem prostě tabulku vyjmout a vložit do nového souboru a tam to funguje, takže v podstatě problém vyřešen, i když tak trochu nepřímo:)...

Zápatí