Fórum pro uživatele kancelářského balíku OpenOffice | LibreOffice
 

#1 10. 3. 2023 09:15:41

maxov
Člen
Registrace: 7. 5. 2009
Příspěvků: 10

Jak se zbavit černých nabídek (roletek) stabilní verze L.O. 7.4.5.1,

Ahoj, zničeho nic se mi mění barva nabídky, takových těch roletek, která se otevřou při kliknutí na nabídku např. "Soubor". Původně jsou/byly šedé pozadí s černým písmem, dobře čitelné. Ještě občas (zřídka) po rozjetí programu takové jsou, aby se pak změnily na černé-průhledné pozadí s černým písmem, čitelné jen díky té průhlednosti pozadí. Hrozné, už jsem hledal v nastavení a nic se mi nepovedlo najít. Budu vděčný za každou radu, pokud mám něco špatně nastavené.
Mám Windows 11 a mám nastavené tmavé prostředí, jestli to s tím nějak souvisí, ale program L.O. je normálně světle šedý. Zkoušel jsem i měnit témata, ale nic nepomáhá. Mám pocit, že se to změnilo po přechodu z Win10 na Win11, ale tím si nejsem už moc jistý.

Offline

#2 10. 3. 2023 10:28:34

neutr
Člen
Registrace: 8. 3. 2007
Příspěvků: 3,435

Re: Jak se zbavit černých nabídek (roletek) stabilní verze L.O. 7.4.5.1,

Tady se jedná asi o podmíněný formát. Podmíněný formát má nastaven většinou vlastní styl, cpž odpovídá Vašemu vyjádření "byly šedé pozadí s černým písmem, dobře čitelné". To je právě podmíněný formát.


     Takže nynín doporučuji toto : FORMÁT > PODMÍNĚNÝ > SPRAVOVAT. Zde se objeví podmíněný styl, který Vše roletky používají. Po rozevřebí uvidíte podmínku a pod ní ještě styl, který se vybaví do té roletky, když se splní podmínka. Tu opravte.


Moje e-mailová adresa
Pokud je Váš problém vyřešen, označte prosím svůj příspěvek za "VYŘEŠENÝ"
Zlepšíte orientaci při vyhledávání řešení JAK OZNAČIT TÉMA ZA VYŘEŠENÉ

Offline

Zápatí